Ale-laareista
ja kukkaro kiittää edullisista ostoksista. Kauhee pussillinen vaatteita tuli Henkalta haalittua. Ja

tällä Metsolan mekolla jatkettiin, joka ei nyt kuitenkaan ihan ilimanen ollut, mutta oli pakkosaadaosastolla. Tilasin Kuopuksesta. Ketä kiinnostaa mitä löytyi henkalta?

Ja huomenna jatketaan.

Nyt vinkit jakoon mistä löytää pojalle 128 cm kivoja vaatteita? Ihan hirveitä printtigraffitikuoseja vaan tarjolla. Ihan kaameita siis.

Comments

 1. Ihana mekko!

  Pitäisi sitä itsekin varmaan vaivautua johonkin vaatekauppaan. Minä kun nykyisin shoppailisin mielummin vain lapselle tai kotiin:)

  ReplyDelete
 2. Kiki: mä olen nyt tänä kesänä herännyt siihen että omaan vaatekaappiinkin voi muksujen ja sisustusostosten lisäksi panostaa. jo monta vuotta olen jättänyt itseni huomioimatta.

  Alesta olenkin ostanut monta kivaa mekkoo ja paitaa ja just löysin yhden tosi kivan mekon ja sen laukun jota keväästä asti himoinnut ja molemmat -50 %. ja ne vielä sopii täydellisesti yhteen.

  ReplyDelete
 3. on varmaan lähestulkoon sula mahdottomuus löytää siinä koossa pojalle kivaa vaatetta. onneksi alaosia löytää vielä ihan ok mutta paidat ja hupparit on pakko tehdä itse.

  tosin nyt hyvän shortsikaavan kun löysin, niin teen ne alaosatkin itse. :D

  ReplyDelete
 4. mä kävin tänään koko lapsilaumani kanssa sekoittamassa hennesin ;D Vielä pitää tehdä uusi reissu kun pari juttua uupumaan kun ostosten teko oli vähän vasemmalla kädellä tehtyä.

  ReplyDelete
 5. Vautsi mikä mekko, ihanaihana! Poikien äitinä voin todeta, että vaatteita ilman printtiä vaikea löytää... Mayoral (stokka, anton&nina, jasmin?) on mun uus merkkisuosikki, kohtuuhintainen ja klassisia vaatteita. Valikoima on vaan aika suppea täällä Oulussa.

  ReplyDelete
 6. Tänään tein uuden kierroksen ja onneton oli sekin pojan vaatteiden suhteen. POPilta löytyy ja kävinkin, mutta en ostanut mitään. Suurin osa kun olin vain -20 %.

  ReplyDelete
 7. Mulla on ollu sama ongelmam pojan vaatteiden suhteen, vihaan kaikkea printti-hirviökuoseja... :/ Benettonilla ja Name itilla on onneksi tosi kivoja, klassisia ja värikkäitä peruspaitoja ja -housuja, joilla nyt 128-134 senttisen poikani vaatetan :) ainakin stockalta ja anton& ninasta löytyy aika hyvät valikoimat. Jonkun verran meiltä löytyy myös timberlandia ja mayoralia.

  Kiitti kivasta blogista ja monista kivoista sisustusvinkeistä :)

  Petra

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.