Lastensänkyjä


Ehkä ja ehkä emännälle pitää saada uusi sänky, vaikka tuskin on pinnasängyssään oppinut nukkumaan. Sen aika ei ole kuitenkaan ihan vielä, mutta vaihtoehtoja pitää katsella valmiiksi. Pojalla on ollut Ikean Vikare, ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen, ulkonäkökin ihan simppeli. Ja pikku fiksauksella siitä sais ehkäpä ihan siistin. Mitä nyt puupete-kautenaan moukaroi siihen vasaralla lommoja ja korjasi ties millä työkalulla.

Mutta on muitakin hienoja vaihtoehtoja. Ikean Minnenille näyttäisin maaliruiskua, samoin Kritterille. Vikaresta saisi hauskan tuunaamalla, kuten viimeisessä kuvassa.

Kuva 1
Kuva 2
Kuva 3
Kuva 4
Kuva 5

Comments

 1. Todella upeita sänkyjä olet löytänyt. Tuo Numen laatikko on kyllä upea. Pitäisiköhän alkaa nikkaroimaan?

  ReplyDelete
 2. Kiitos. Tulipa hyvään saumaan tämä postaus, on meilläkin ajankohtainen hankinta. En löytänyt Ikean nettisivuilta Vikare-sänkyä, pelkästään laidan. ?? Minusta tuo musta simppeli on tosi hieno ja moderni. Sen voisin ottaa.. :)

  ReplyDelete
 3. Meilläkin on pojalle Ikean Vikaren. Vihreeksi ollaan se aikoinaan maalattu (tai siis appiukko maalas), ja ei olla ainakaan vielä siihen kyllästytty.

  ReplyDelete
 4. Nannas: Numen pystys tekaseen itse helposti.

  Milla: Vikare on ilmeisesti jo lopetettu.

  Saana: hyvä valinta.

  ReplyDelete
 5. My son have the black one from ikea. We both like it a lot:)
  The first one is beautiful.
  Hanna

  ReplyDelete
 6. Tuo pyörällinen laatikko on jotenkin ihana! Meilläkään ei tosin ihan vielä ole ajankohtaista ollenkaan tällainen mutta saahan sitä suunnitella. :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.