Päätöksiä muijaNyt pitää äkkiä-äkkiä päättää yläkerran toisen huoneen tapetti, minne isketään Fermin kalenteri, mitä väriä mihinkä seinään yläkerrassa ja makuuhuoneen verhoja. Yläkerrassa on seiniä maalattu jo valkoisella.

Alusta asti vahvana tapettiehdokkaana on ollut Eijffingerin Urban Jungle-malliston vahva violetti tapetti, mutta nyt en olekaan ihan varma siitä. Jos sittenkin tuo harmaampi woolpeiperi. Entä jos sittenkin vain harmaata ja sinistä maalia tai toista vaan. Ihan pimeetä että ehdokkaina mulla on todella monta sinistä. Tai sitten seinälle pääsee jo kauan valmiina ollut Espritin musta-valkoinen raitatapetti. Tätä raitaa ostettiin jo kolme vuotta sitten Virosta, kolme euroa maksoi rulla. Ja on non wovenia.

Vallilan valikoimista löytyi aikas ihana verhokangas. Tuota ehkä makuuhuoneeseen ja sen taakse jokin suklaanruskea, jotta on vähän pimiämpää. Tosin se Vallilan yksi reikäkangas kummittelee mielessä, pitäs löytää sitä jostain Treelta. Nimestäkään ei oo mitään tietoa.

Fermin kalenteri on muuten todella hieno. Nyt vaan se paikka pitäs päättää. Tuskin tuohon kuitenkaan jää...

Terassi saa muuten jo päällyslautojaan. Kohta on baadenbaadenit rivissä.

Comments

 1. Hei!!

  valinnanvaikeuksia sielläkin, kun on niin monia mieleisiä.
  Niin se on täälläkin. helpoin tapa olis valkoista maalia jokapaikkaan ja vähän väritystä joillekkin seinille. mutta kun niin tykkään värikkäistä tapeteista, tapettitalon, tykkään myös kirkkaan punaisesta, esim marimekon punavalko pienetkivet tapetista, tykkään myös harmaasta betonimaisesta seinästä...että koita siinä tehdä taloa niin, ettei ihan tilkkutäkiks repeä...

  ReplyDelete
 2. Ihan älyttömän hyvä tapettikuosi tuo eka. Nyt taidankin ehdottaa meidän kohta kuutosluokkalaiselle juuri tuota tapettia. Meillä on hänen violetti (tai lila) teemaansa liittyen vielä lopullinen tapsu valitsematta.

  ReplyDelete
 3. Kiitos tapetti vinkästä jonka olit jättänyt blogiini. Minkähän paksuisia tapetin raidat ovat?

  ReplyDelete
 4. Niin ja se unohtui vielä kysyä, että onko tapetin raidat mustat vai tummansiniset?

  ReplyDelete
 5. Päivi: valkoinen on hyvä ratkaisu aina, mutta emme oikein viihdy sellaisessa. Jotain spesiaalia pitää aina olla.

  Anne: valinta olisi hyvä.

  Hanna: tapetti on musta-valkoraidallista ja mustan raidan leveys 3,5 cm, valkoisen raidan leveys 5,3 cm.

  ReplyDelete
 6. ISO kiitos pikaisesta vastauksestasi! Kuulostaa hyvältä, mutta ajatuksenani oli hieman paksumpi raitainen tapetti. Mukavaa lauantaita Sinulle =)

  ReplyDelete
 7. Heippa,

  joko olet kiinnittänyt kalenteritarran? Haluan vain ennakkovaroittaa, että meillä itkettiin krokotiilinkyyneliä sitä kiinnitettäessä, kolmivuotiaani ihmetteli miksi äiti itkee, ja sanoi: "älä äiti huoli, ostetaan kaupasta uusi tarra". Mutta ei tasan osteta. Uuteen maalattuun seinään (alla tasoitus tai rappaus, en näistä nyt tiedä) oli hirveä saada tuota kiinni! Jouduimme jättämään välillä kesken, eikä maalarinteipitkään pitäneet puoliksi liimattua tarraa kiinni vaan koko komeus tippui lattialle ja liimautui kiinni itseensä. Mun vinkkini on, että et raaputa sitä kirkasta muovia kiinni kovin seinään, sen tarrapinta on tahmeampi ja hankalampi kuin itse mustien läppyröitten.

  Kerro kuinka kävi! Ja tsemppiä kuitenkin. Kun tiedät mitä on edessä se meneekin varmasti helposti.

  Taru

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.