Missonin kakkulat



Oli aika ostaa uudet kakkulat kun E katkas vanhoista hienoista retrohenkisistä sangan. Mä kyllä käytän laseja tosi harvoin, kun vakituiseen silmissä majailee yötäpäivää piilarit.

Missonit kokonaisuudessaan maksoi naurettavat 29 euroa. Koko setti; kehykset ja linssit.Mies osti samalla hintaa itselleen uudet kakkulat.

Oli kyllä hyvä säkä löytää Missonit tuolla hintaa ja vielä naamalle sopivat. Ovh noilla oli 179 eur.
Mutta suuri vääryys on tunkea nuo johonkin tummanpunaiseen ja rumaan pussukkaan eikä Missonin omaan koteloon, siihen olisin voinut sijoittaakin mutta ei ollut tarjolla. Se ois varmasti maksanut enempi kun nuo rillit.

Mutta olen tyytyväinen.

Comments

 1. Wau mikä löytö! Saako kysyä, että MISTÄ ihmeestä rillit löysit? Eihän moista olekaan, normaalistihan tuohon hintaan saisi laittaa kakkosen tai kolmosen eteen...

  ReplyDelete
 2. Anonyymi: Specsaversiltä.
  Mun laseissa ei oo pintoja eikä hiomisia tehty linsseille, mutta en niitä tarvitsekkaan noilla hinnoilla. ostan sitten uudet jos menee piloille, edellisedt kesti ainakin 5 vuotta, niistäkin taisn maksaa reilut 60 euroa, ne oli tosin Silmäasemalta.

  ReplyDelete
 3. Hienot on, mutta näin alalla olevan sydäntä särkee nähdä linssi pinta betonia vasten. Naarmuja on nopeasti tiedossa, varsinkin jos pinnoitteita ei ole laisinkaan... Mutta toivottavasti kestävät.
  Ja niin, kiva blogi sulla. :)

  ReplyDelete
 4. Anonyymille sen verran että eipä tolla hintaa paljon naarmut haittaa eli ostetaan sitten uudet kun ei enään läpi näe ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.