RannalleSiis mitä meininkään tekemään!!! Ostin emännälle sitten kirpparilta 6 IHAN SIKAMAKEETA uimakolttua! Nää on ihan uusia ja kun en osannut päättää että mitkä valitsisin, niin otin sitten kuus. Vaikka näitä en koskaan sattus käyttämäänkään, niin sikamakeita nuo ovat. Isken vaikka seinälle sisustuselementiksi. Mun ehdoton suosikki on tuo mintunvihreä.

Ja sattui vielä niin hyvä mäihä käymään että ne oli vielä puoleen hintaan. Eli 7 uimapukua maksoi alle 4 euroa. Äsken oli 6 uimapukua, nyt seitsemän... Selviää myöhemmin...
Itselleni löysin ihanan upouuden mangonkeltaisen mekon ja sinisten kenkien(Teneriffan tuliaiset) pariksi sini-limen vyön. Nuokin oli puoleen hintaan. Typerä kone eisuostu kääntämään tuota vikaa kuvaa oikeinpäin, joten olkoon.

Mun eilisen päivän kirppissaalis maksoi kaikenkaikkiaan 13 euroa.

Kyllä kannatti astuu ovista sisään vaikka ensiksi meinasin ohi mennä.

Comments

 1. Voi ei! Minua ihan meinaa itkettää, kun olen niin kateellinen! Miten tuollaisia löytöjä tehdään????? Haluan tuon mintunvihreän. Se on kaunein uimapuku maailmassa.

  ReplyDelete
 2. Ihan MAH-TA-VI-A uikkareita :D Jösses että tuli mieleen lapsuus ja mummon mökki :) Kyllä, minäkin rakastuin tuohon mintunvihreään <3

  ReplyDelete
 3. Ihan mieletön toi mintunvihreä!!

  ReplyDelete
 4. oot kyllä aarteita löytänyt.. missähän kirppiksellä oot vieraillut?

  ReplyDelete
 5. Aivan mielettömän upeita uikkareita! Mäkin olisin ostannut kaikki vaikka käyttäjää ei oo!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.