Lila on pop
Olen tehnyt toppahankintoja. Toppaviidakko on valtava ja olen tässä kaksi päivää tutkinut eri vaihtoehtoja. Minä en haalarista maksa 140 euroa, enkä varsinkaan 170 joten halvemmilla vaihtoehdoilla mennään täällä taloudessa. Tämä on meidän perheen yhteinen linjanveto. Ja kun molemmille mukuloille pitää settejä ostaa, niin rahasumma on melkoinen mitä niihin sais uppoamaan.

Tänään ostin emännälle Stockkalta Name It:n lilan pallotoppatakin. Sen kaveriksi Reiman pinkin hatun ja luultavastikin alaosastoon tulee Jonathanin harmaat toppahousut. Tuo setti maksais housuineen reilun satasen.

Asusteita; kuten hanskoja ja pipojo pitää vielä ostaa ja kengät tai kahdet, mutta kohtuus siis kaikessa.


Toiseksi tilaisin kokeiluun H&M:n lilan toppahaalarin. Katotaan mimmonen on.
Onko meillä lilaa vähän siellä ja täällä. No on on, se vaan niin sopii murulle.

Näillä mennään ens talvi tai sitten pelkillä välikausitamineilla kun ovat muka luvanneet niin leudon talven ;)

Comments

 1. Lila on kyllä kivaa vaihtelua! =)

  Molo Kidsin yksi haalari-malli maksoi jossain kaupassa lähes 250 €. Täytyy sanoa että siinä vaiheessa ainoa ajatus oli wtf...

  ReplyDelete
 2. Meillä oli neidillä viime talven ykköshaalarina henkkamaukan vastaava puku pinkkinä ja minä tykkäsin, eikä ollut kallis. Talven jälkeen huomasin, että haalarin "housuosassa" haaroissa alkoi olemaan pientä hapertumaa, mutta ei mitenkään pahasti. Joten oikein hyvä hintaisekseen.

  ReplyDelete
 3. Varmasti halvemmallakin saa kivat setit! Monesti on vain niin, että noissa kalleimmissa merkeissä säilyy arvo ja jos esim. ostaa haluamansa kauniin haalarin, niin voi saada jopa lähes omansa pois. Eli ekana vuonna satsaa, niin jatkossa myy huutonetissä ja niillä rahoittaa seuraavan vuoden ostot. Oman kokemukseni mukaan esim. Molo ja Ticket tekee tosi hyvin kauppansa käytettyinäkin. Olen saanut kolme kautta käytetystä sadeasusta enemmän kuin siitä uutena maksoin, oli niin suosittu kuosi!

  ReplyDelete
 4. Tosi nätti tuo Name It:n takki.

  Ja meilläkin taidetaan tuleva talvi vetää melko edullisilla linjoilla, kun pojalle ei Molo Kidsin uudesta talvimallistosta oikein löytynyt kivan väristä haalaria, ja itseasiassa totesin, että viime talvinenkin taitaa mennä osan talvea ainakin, ellei poika yhtäkkiä tee kasvupyrähdystä. Ja noi isommat ei oikeastaan kelpuuta edes mitään sellasia teknisiä tms. talvitakkeja. Tilasin siis tytöille H&M:stä takit, jotka olivat mieleiset.

  ReplyDelete
 5. Meidän valtakunnassa ihan samat pohdinnat. Ihan hävytöntä mitä noista talvivarusteista saa maksaa!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.