Näsinpuistokirppis

Ilmainen ja kaikille avoin koko perheen puistokirppis oli tänään Näsinpuistossa.

Sinne siis suunnattiin; minä ja lapset. Olisi pitänyt kyllä olla myymässä, sillä porukkaa riitti. Ehkä enemmän oli semmoinen hippimeininki, mutta niin lepposaa ja kaikkea oli tarjolla eli tunnelma oli niin kohdillaan. Emäntäkin puettiin vähän hippityyliin ja monia myyjiä ilahdutti tyttömme, kun tutki korkkarit, helmet yms. tyttöjen jutut.

Me teimme mukavia löytöjä; parit housut(ehdin jo kiskata ne koneeseen), nalle-pankki, Dombo-muki ja helmet. Toivottavasti järjestetään myös uudelleen.


Räsymatto on löytö paikalliselta kirpputorilta. Tykkään niin tuon väreistä. Tuo siis menee pojan huoneeseen. Oon kyllä onnistunut löytämään pari tosi kivaa räsyä. Tuo maksoi kolme euroa.


Comments

 1. Söpö tuo nallepankki. Onko se ihan jonkun pankin, vai?

  Mä en koskaan löydä kirppiksiltä kivoja räsymattoja, tai sitten ne on niin ylihintaisia, ettei todellakaan kannata ostaa.

  ReplyDelete
 2. Hyviä löytöjä! Mulla on nyt joku outo fiksaatio helmiä kohtaan, kirpusta etsin niitä vain koko ajan. Ihastelin heti teidän turkooseja...tahtoo myös!

  ReplyDelete
 3. Saana: eipä taida olla minkään pankin.

  Totta, tosi monet räsymatot ovat ylihinnoiteltuja, mutta toisaalta on niissä työtäkin ollut. Jos ovat siis uuden karheita.

  Inka: neiti itse ihastui noihin. pakkohan ne oli ostaa 50 sentillä.

  Kiki: kiitos.

  ReplyDelete
 4. Täällä kirppiksillä ainakin myyvät ylihintaan sellaisia räsymattoja, jotka ovat jo valmiiksi likaisia. Eli pestä täytyisi heti kättelyssä, ja varma ei voi olla lähteekö edes puhtaaksi.

  Ps. Mun blogin osoite on vaihtunut. Löytyy nykyään http://sirkushuvit.blogspot.com/ .

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.