Seinä valokuville


Me ollaan aina ja aina haluttu iso valokuvaseinä. Nyt sen kyllä toteutan ja se tulee eteiseen. Alueesta tulee todella symmetrinen ja koko alueella on n. 2m x reilu metri. Tilaan valokuvat ja haen kehykset. Ikea, Jysk vai Tiimarikehyksii....

Comments

 1. Mites käviskö Veljekset keskinen? :D Siellä oli aikas halpoja muistareunaisia kehyksiä parin euron hintaan.

  ReplyDelete
 2. Samaisissa paikoissa olen todennut olevan hinta-laatusuhteeltaan ok kehyksiä. Tiimarissa on muutaman kerran vuodessa kampanja -50% kaikki kehykset, harmi että tänä missasin. Ois saanut seinän jo toteutettua. Meillekkin tulossa tauluseinää portaikkoon...MUTTA ne kuvat. En millään osaa valita.

  Ostatko ensin kehykset, laitatko ne jopa ensin seinälle ja sitten mietit kuvia? Vai miten? Itse ajattelin että niinkin vois tehdä,kun ei osaa hahmottaa kuvia valmiissa seinässä.

  ReplyDelete
 3. Mulla on sama suunnitelma ja myös päätös että se viimeinkin toteutetaan!!! Paikka vielä harkinnassa tosin ;D

  Meille tulee Ikean kehyksiä, Nyttjaa mustana ja valkeana, ja Ribbakohan se nyt oli se mis on hopeaita kehyksiä, niitä on jo osa :)

  ReplyDelete
 4. Meillä on myös eteisessä valokuvakollaasi. :) Kehyksinä Ikean mustaa Ribbaa ja Nyttja.

  Kuvat ovat killuneet seinällä nyt kuukauden verran. Minulla on ollut suuria ongelmia saada kuvat pysymään seinällä. En halua kiviseinään porailla reikiä, vaan olen yrittänyt hakea vaihtoehtoisia ripustustapoja. Nyt olen käyttänut Tesa-nimisiä tarralla olevia koukkuja. Taulut rymisevät alan vuorotellen...

  ReplyDelete
 5. Terhi: enpä astu kuules Keskiselle ;)

  Sokrutin: kuvien valkkaaminen on vaikeaa kun niitä on tuhansia. Ostan varmasti kehykset eka ja mallaan seinälle, kuvat jääkin sitten taas tilaamatta ;)

  Iitunen: hyvä teillekin tulee. Meille tulee vain yhdenlaisia kehyksiä.

  Heta: ois kiva nähdä kuvaa teidän seinästä, mutta valitettavaa on että jos ne rymisee alas. Ooks kokeillut karhunteippiä?

  ReplyDelete
 6. Heipskukkuu! Sinulla kävi mäihä blogini arvonnassa. Käypä kurkkaamassa! :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.