Viimesin suunnitelma


Poika odottaa kärsimättömänä että huone tulee valmiiksi. Huoneen piti olla valmis kun koulut alkaa, mutta ei oo portaita ei. Varattu kirvesmies... noh jääköön sanomatta. Uusi on tulossa ja portaitten teko alkaa ihan kohta.

Huoneensuunnitelmat ovat nyt hieman muuttuneet vaikka niiden piti niin muka olla valmiit.

Huoneen sänky rakennetaan Stuvien päälle ja siitä tulee koko seinän mittainen. Näin yökyläkaveri mahtuu nukkumaan toiseen päähän eli peti on aina valmiina eikä tarvita lojuavia vieraspatjoja. Muuten paikka saa toimia lötköttelysoppeena.

Keskelle huonetta ikkunan eteen tulee pallotuoli ja sen yläpuolelle Muuton valaisin. Mietin vielä että tarvitaanko huoneen jakajaksi hyllyjä, kaapistoa muutamaa...

Toiselle seinustalle tulee piiitkääää pöytä. Toiseen päähän läksyjen teko ja toiseen päähän askareosio.

Tuo Stuvan valkoinen-koivu väritys ei oo ollenkaan paha ripauksella mustaa. Täytyy miettiä jos ostas uuden setin vallan, sillä vanha vois jäädä tytölle.

Eilen kirpparilta löytyi sini-musta-ruskea räsymatto (ei kuvan matto). Se tulee huoneeseen pöydän eteen. Toiselle puolen huonetta tulee harmaa nukkamatto olohuoneesta, jonka poika on varannut jo yli vuosi sit

Tämä ihanuus tulee pojan legoaarteille, sitä vaan hieman muokataan. Tai isäni tekee sille muodonmuutoksen, näette sen pian. Maalia huonekalun pinta ei tule saamaan , vaan vanha pysyy vanhana.

Pari spessujuttua on vielä hanskassa. Niistä sitten kun huone on valmis.

Olen myöskin kärsimätön.


Comments

  1. Wow, kuulostaapa hyvälle! Ihan voisi olla vaikka meidän olkkari:D

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.