Turvaportti
Meillä on portaat!!!
Ja hienot onkin. Ne vaan on vielä pinnoittamatta, mutta kiipeämään pääsee yläkertaan, ei enään tarvi pelätä tippuvansa tikkailta. Laitetaan niitä kuvaa myöhemmin, pidän teitä siis vielä pimennossa asian tiimoilta.

Mutta turvaportti pitää ostaa heti ja olemme päätymässä Kiddy Guard Avantin porttiin.
Tämä moderni portti toimii rullaverhon tavoin ja säästää tilaa ahtaissa paikoissa ja portti ei ole tiellä kun sitä ei tarvita.

Tilaukseen lähtee siis.Comments

 1. Hyvä valinta! Jos meillä olis portaat, niin juuri tuo portti tilattais tännekin.

  ReplyDelete
 2. On muuten todella tyylikkään näköinen turvaportti!

  ReplyDelete
 3. Heippa! Mistä tilasit tuon portin? Olen itse odottanut tuota samaa porttia saapuvaksi Vaunuaittaan jo monta kuukautta, mutta se on ollut loppu pitkään. En ole myöskään löytänyt muista kaupoista.

  ReplyDelete
 4. Meillä kävi tuo myös sovituksessa mutta ei sitä sitten ostettu. Ilmeisesti sitä on nyt vähän kehitetty eteenpäin, vanha malli on tooosi äänekäs ja raskas käyttää. Meillä kun kodinhoitohuoneen porttia availlaan yhtenään (se on lähinnä koiraa varten), niin tuntui hankalalta.

  ReplyDelete
 5. Hieno portti kerrassaan..:) Ehkä seuraavaan taloon tulee sittenkin kaksi kerrosta...;)

  ReplyDelete
 6. Nannas ja Mapela: luulen että valinta on hyvä.

  Liisa: ostan Baby Stylesta.

  Salmelat: tää mikä meille tulee on se parempi versio ja me laitetaan portaisen yläpäähän, joten ei niin kauheen kovalla käytöllä ole ellei poika oo kova ramppaamaan.

  Enni: kenties ;)

  ReplyDelete
 7. Tuollainen portti näyttää kätevältä, jos se on kerran kankainen niin silloin tuskin siinä pääsee pikkuapinatkaan roikkumaan nimittäin meillä on se ongelma että kaikki portit vetää magneetin tavoin puoleensa ja houkuttelee pikkuisia kokeilemaan apinantaitojaan..

  ReplyDelete
 8. Onpas näppärän näköinen. Meillä on Ikean ihan tavallinen metalliportti ylileveässä oviaukossa jatkopalalla ja minä olen ainakin ihan hermoraunio sen kanssa silloin kun se ei ole kiinni ja käytössä.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.