Haaveilua

Pihkala heitti mulle haasteen, listausta niistä asioista, joita olen aikeissa ostaa, tai joista oikeastaan haaveilen tällä hetkellä. On niin monta rahareikää ja keskeneräistä asiaa että nyt vaan tavallaan haaveillaa.

Ekana haaveena on oma nurkkaus, johon voin käpertyä vilttini ja sisustuslehtieni kanssa. Mies ei tätä asiaa oikein ymmärrä, mutta oma daybed ois ihana. Haaveilen että tekisin sen vanhasta laverisängystä, joita löytyy pari kappaletta varastosta.


Uusi sohva tarvittaisiin ja omaan makuun sopis todella hyvin Bo Conceptin Carmo, mutta koeistuimme sen ja mies ei tykännyt, minä tykkäsin kyllä.


Jo useamman vuoden ollaan haaveiltu kahdesta Jeevestä. Niille on paikka varattuna olohuoneen katosta ikkunan edestä. Mutta nyt siihen tulee pari retrohenkistä pallovalaisinta.


Uten Silo on ollut ostoslistalla tovin, mutta myös tästä väännämme miehen kanssa inasen kättä.


Keittiön puoleisen ikkunan eteen ois tarkoitus tehdä matala taso ja sen päälle laittaa iso työvalaisimen näköinen valaisin.

Mattoja tarvittaisiin, ja itsellä on joku ihmeen sininen kausi menossa ja Palermo ois cool.


Ja tämä kuva on ollut pitkään suosikkini. Meidän talo; eteisestä keittiön takaovelle on 13 m pitkä käytävä ja siihen ois ihana saada kokopitkä matto, mutta eipä sitä sitten koskaan ulos tulis kuskattua, saatika pestyä ;)Ja sitten ehkä järjestystä, järjestystä, järjestystä, järjestystä. Että kaikelle ois paikkansa ja oishan niille, sillä talossa on kaappia, laatikostoa, vaatehuonetta, mutta sekasortoo löytyy siitä huolimatta. Voisin ostaa siis palvelua kuka järkkäis kaik meidän kamat niin kuin haluisin ;)

Ja listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään kaikilla keskeneräisillä asioilla, jotka ois kiva saada päätökseen, eli ostaa kaikki loppusilausten teko valmiina kun itsellä ja miehellä veto ja kiinnostus loppu.

Laitetaan haaste eteenpäin K:lle

Comments

 1. Tulin vastavisiitille, ja tänne jään. :)
  Uten.Silo on kiva, olen ajatellut sitä kuopuksen huoneeseen. Siihen saisi järjesteltyä ainakin osan pikkutytön pikkuröhnästä.

  ReplyDelete
 2. Kiits! Mulla onkin aika selvä peli..

  ReplyDelete
 3. Mikä tuossa Bo conceptin sohvassa ei miehesi mielestä ollut kohdallaan? Haaveilen samasta.

  Maija

  ReplyDelete
 4. Maija: mies vaan piti epämukavana.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.