Halpaa, mutta trendin mukaista

Pari pikkujuttua tuli hankittua kotiin tällä viikolla, sillä mun heikkous laukkujen, kenkien plus kaiken muun lisäks on kynttilänjalat ja servetit.

Tiimariin oli ilmestynyt moderneja musta-valkoraidallisia servettejä, joten pakkohan niitä oli ottaa koriin. Varsinkin kun paketin hinta oli 1,99. Gaudette Kidsin vastaavista liinoista ehdin maksamaan 6 erkkiä. Mutta onpahan varalla pari pakettia. Gaudeten synttäritarvikepaketti on muuten postissa, pitääpäs noutaa se.


Ja Blogikynttiänjalka eksyi Ikeasta, tai niitä tuli kaksikin.

Ens viikolla meillä juhlitaan Halloweenia, komeet pileet tulossa pojan kavereille, niistä sitten ensi viikolla, ehkä loppuviikosta voi tulla kuitenkin valmisteluista juttua...

Comments

 1. Gaudetesta mäkin ostin, mutta noi Tiimarinhan on tosi kivat! Blogikynttilänjalat myös :) Ikeassa on muuten tosi kivaa joulukamaa tänä vuonna, mm. ne isot paperitähdet (vai mitä matskua mahtavatkaan olla). Täytyykin tehdä taas retki sinne päin. :)

  ReplyDelete
 2. Nappasin tänään noita liinoja ideaparkin reissulta matkaan :D Kiitos vinkistä.

  ReplyDelete
 3. Tiimarista tekee joskus hyviä löytöjä halpaan hintaan :) Kivat servetit, täälläkin niitä löytyy yksi lipaston laatikollinen ja aina täytyy ostaa, jos tulee kivoja vastaan!

  ReplyDelete
 4. Ostin tänään noita samoja servettejä. Palloilla ja raidoilla. Mullakin on tapana hamstrata servettejä vaikka niille on loppujen lopuksi tosi vähän käyttöä. Mietinkin oikeastaan tänään, että pitäisikö ne jotenkin lanseerata päivittäiskäyttöön jotta niitä kaikkia ihania kaappiin kertyneitä kuoseja pääsisi ihailemaankin joskus. :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.