Joululahjaideat 7-v pojalle


Kohta se joulu sieltä tulla jolkottelleepi ja on aika miettiä lahjaideoita valmiiksi. Voi vaan mennä kauppaan ja ostaa ja antaa vinkit samalla myös kummeille, eikä stressata moisten takia.

Poika on villinnä kaikkeen joka liittyy tähdistöön ja avaruuteen ja toivookin kaukoputkea. Semmoinen sopivanhintainen pitäs löytää, sillä tiedä, kauanko tuo innostus kestää. Avaruudesta kertova kirja jäi jo käteen kirjakaupasta.

Musiikkia poika on kova kuuntelemaan ja omaan koppiin pitää saada musavekotin. Äidin silmään sopis niin Tivolin vehje, mutta liian tyyris tuohon tarkoitukseen ja tuon ikäiselle. Kuka tietää onko halppisversioo ja jotain simppelin näköstä toosaa markkinoilla? CD-levyjä, ainakin Nygårdin alapäämusalevyt on toivottujen listalla. Niistä en kyllä tiiä...

Yö/lukuvaloksi ollaan ajateltu Koskisen Block. Yövalon virkaa kyllä toimittaa katossa surkea Muuton lamppu.

Ja Star Wars-legot ovat aina mieluisia, AT-AT on ollut toivelistalla jo vuoden.

Mitäs sitten tuolle tyttärelle....

Comments

 1. Kommentti kaukoputkesta: älkää ostako halpaa, eikä ainakaan mitään lelua! Ne on ihan kauheita, eikä niillä tee mitään ja innostus ei sellaisen kanssa takuulla kestä. Kannattaa mieluummin ostaa käytettynä kunnollinen - jos innostus lopahtaa, sen saa myytyä samaan hintaan pois.

  Minua aina harmittaa lapset, joille ostetaan lelukaukoputki, tai -kiikarit, tai -mikroskooppi. Niistä tulee vain paha mieli, kun niillä ei oikeasti näe.

  ReplyDelete
 2. Kiitos viestistä, no ei ajateltu ostaa mitään lelua vaan juurikin sellainen jolla todellakin näkee, mutta ei mittän tonnin vehjettä ;) Oikeat kiikarit ja mikroskooppi jo onkin.

  ReplyDelete
 3. Minä myös etsiskelen tuosta soittimeesta halpaa versiota mut ei oo ainakaan vielä tullut vastaan!!!

  ReplyDelete
 4. Katsopa tuolta sivuilta kaukoputkia http://www.villenkello.fi/shop/kauppa2/products.php?action=show&id=1418&show=all Aion ostaa poikakaverille joululahjaksi avaruuskaukoputken, kun on myös kovin kiinnostunut avaruudesta (:
  Noita tivolin näköisiä vempaimia on mielestäni nykyään aika paljonkin ihan prismoissa ja muissa marketeissa. en tosin ole aivan varma onko niissä cd-soitinta vai pelkkä radio.

  ReplyDelete
 5. mahtaako Blockin valaisuteho riittää lukuvaloksi? Olen kanssa miettinyt niitä omaan makkariin yöpöydälle, mutta yhden omistajana en usko että siinä valaistuksessa paljon luetaan.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.