Ostoslistalla seuraavana


Tänään mennään hakemaan yläkertaan vierassängyt, jotka on katsottu jo valmiiksi. Samoin tuodaan läjä muita ihania huonekaluja kotiin ja alamme kalustamaan yläkertaa, sinne kun tämän päivän aikana ilmetyvät väliovet. Samalla tehdään pojalle koulupöytä ja työpöytä.
Sitten ois vielä portaiden päällystys ja alkaa yläkerta olemaan valmis, paitsi kylpyhuone. Niistä ovien ja ikkunoiden listoituksista ei kukaan puhu mitään, jalkalistat sentään ovat paikoillaan ;).

Mies sanoikin tekevänsä oman työhuoneensa ylös, sillä hän jotuuu paljon tekemään töitä myös kotona ja siellä on rauhaisampaa kuin trafiikkisessa alakerrassa.

Löysin mahtavan kuvan josta kaappaamme hyllyidean seinälle. Ellokselta vois tilata muovimaton. Ja valaisinta tulee Ikeasta varmaan useampi kappale hommattua. Ja vaaterekki vaatteille kun kaappeja ei ole tässä huoneessa.

Mitäs sulla on ostoslistalla?

Ps. Arvontaa tulossa, hienosti lukijoita yli 200. Kiitos teille!

Comments

 1. Mulla vois olla ostoslistalla vaikka noi samat ;) Ai, onko toi matto ellokselta? Pitää heti tsekkaa. Tarvitsisin eteiseen :) Terkkuja!! <3

  ReplyDelete
 2. Matto on elloksen valikoimista

  Terkkuja vaan mamalle ;)

  ReplyDelete
 3. Kiitos :) Mä tilasin sellasen 270 cm pitkänä. Kiitti vinkistä. Meinasin tilata vastaavan näkösen Brita Swedenilta. Tämä matto oli todella paljon halvempi vaihtoehto. Sain vielä jonkun 40 prossan ale. Kiitos ja moi. Tämä mama menee nyt nukkuun;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.