Reikiä seinässä


No nih, nyt on saatu miehen kanssa lätkästyä likan huoneen seinälle taulurykelmää ja sitten itse iskin vielä "muutaman" reiän lissää. Seinälle pääsi ensimmäisenä mummilta saatu ristiäislahja, sitten nuo muut. E-kirjain on muisto ristiäispöydästä ja Emännän nimen teetin kädentaidotmessuilla viime vuonna, pojalla on samanlainen. Nimentekijä-äijä oli kyllä todella kätevä käsistään. Apuna kollaasin teossa oli niin moneen paikkaan sopivaa sähköteippiä, jolla tein kehykset bambikorttiin.

Minä tykkään tästä rennosta kollaasista. Toivottavasti eivät tipu niskaan. Näiden alle tulossa tuunattu satujenlukutuoli.

Huoh, eilen meni tunti nukuttaessa omaan koppiinsa(eikä ole pitkä aika). Tätä tää nyt sitten on kun vellipersettä yrittää vierottaa viekustaan ;)

Comments

  1. Kiva kollaasi. Teitkö tarkan suunnitelman vai annoitko palaa? Mulla nimittäin taulupino tuossa odottaa inspistä, eikä huvittaisi vääntää megasuunnitelmallisesti...

    ReplyDelete
  2. nonna: kiitos. en heitellyt summamutikassa tauluja seinälle vaan mitan kanssa. tänään kyllä keksin heittää sekaan tuon nimen ja kirjaimen. helpompaa ois vetästä vaan taulut seinälle niin ei potuttas kun joku alareunasta ei oo justiinsa tasassa toisten kanssa. eli anna mennä vaan.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.