Thursday, December 29, 2011

Sisustetaan taloa_yläkertaa


Me saimme yläkerran juuri ennen joulua täysin valmiiksi, jokaista listaa myöden.

Ylä-aulan sisustaminen saa nyt alkaa, tai ihan pikkasen kamoja ollaan sinne laitetukkin, huomenna lisää. Mm. Askon vanhat tuolit (kirpparilöytö) pääsivät heti aulaan.

Ylä-ja alakerrassa on samaa Guildin tapettia, mutta väri on vaan eri.

Wednesday, December 28, 2011

Henkkamaukan kevät sisustus
Tiätteks, mä en kaipaa yhtään lunta ja eikä sitä todellakaan tarvi enään tullakaan. Nokka on pitkällä keväässä, töissäkin laitetaan kevättä jo vinhaa vauhtia esille. Lukasin nopeesti henkkamaukan kuvaston ja pari keväistä vaatekertaa vois tilata ja parit pyyhkeet ja tyynyt miellyttivät silmää. Kai se on pakko klik klik ;)

Tuesday, December 27, 2011

Joululahja ja heti seinälleVeljeni perheineen oli kultainen ja antoi joululahjaksi meille Mäkisen kuvastimen peilin, josta kerroin muutama päivä aiemmin.

Se pääsi heti eteiseen eikä tytön huoneeseen. Tuossa on sen täydellinen paikka. Tämä musta-valkoinen oli just tullut uunista ulos ja veli sai melkoset rabatit. I love it.

Monday, December 26, 2011

Myydään nopeesti!!!!


Myyn kaksi vanhaa laverisänkyä pois tilanpuutteen vuoksi. Sängyt ovat vanhat ja käsintehdyt mutta tukevat.

Muokattu 28.12.

Mitat unohtuivat; mutta aikuinen mahtuu, mutta ei oo ihan nykystandardin mittaset.

Sängyt sijaitsee Tampereella ja nouto perjantaina. Kellonaika jokseenkin sovittavissa. Päivästä en voi joustaa, toki aiemmin tällä viikolla jos haluaa, mutta perjantai on viimeinen päivä.

Hinta per laveri 35,00 eur. Ja vain nouto.

Laita viestiä jos kiinnostuit, muuten kierrätyskeskus odottaa näitä kaunokaisia, nyyh.

Mini Cafe'

Pikkuemäntä sai leikkikeittiön sijaan minikahvilan tai kyllähän tuossa nyt kokkailee mitä vain.

Kokonaisuudesta tulikin aikas pastellisävyinen, jota en tavallaan voinut edes ajatella mutta tykkään väreistä. Ollaan nautittu ties mitä sörsseleitä.

Joulupukkikin muisti useilla erilaisilla astioilla ja kassakoneella.

Sunday, December 25, 2011

Jouluaatto 2011


"Koska saa avata? Koska saa avata? Koska saa avata? Koska saa avata? Koska saa avata? Koska saa avata? Koska saa avata? Koska saa avata? Koska saa avata? Koska saa avata?"

Huh huh, kun pikkuset eivät malta, vaikka tasaseen tahtiin saivat koko päivän avata pakettejaan. Meillä oli kiva ilta hokemisesta huolimatta.

Friday, December 23, 2011

Hyvää Joulua
Kinkku uunissa, lahjat paketoitu ja muutenkin ihan relax fiilis.

Hyvää Joulua kaikki!

Monday, December 19, 2011

Emännän huoneen verho ja minicafe

Mulla on lista jossa on läjä asioita, jotka on tehtävä ennen jouluaattoa. Sitä ollaan toteutettu aikas tiuhaan tahtiin ja yks niistä oli ommella verho emännän huoneeseen.

Sitten minikeittiö muuttukin Mini Cafeksi ja se aukeaa ihan kohta. Vanhan kaapin maalasin ihanan mintun vihreäksi. Tykkään siitä väristä tosi paljon.

Listaa jatketaan huomenna ja kohta vietämme kahvilan avajaisia.


Emännän huonetta koristelin jouluiseksi talolla jossa valot ja eläimiä(tämä oli jo viime vuonna käytössä) ja ikkunaan laitoin tähtiä, jotka on peräisin Tiimarin alelaarista(0,50/pss); mustia ja pinkkejä, jotka laitoin siimalla roikkumaan eri pituisina.

Sunday, December 18, 2011

Lahjoja


Kävin eilen ruuhkissa hikoilemassa. Ensi vuonna ostan ne lahjat jo kesän aikana :DD

Kummipoika tuli kylään joten oli paketoitava pari lahjaa jo. Tänä vuonna en kääri mihkä pukkiporokuviollisiin vaan valkoiseen. Apuna oli narua, sähköteippiä ja dymo.

Friday, December 16, 2011

Leikkikeittiön alku

Toi taas yhden lipaston raadon kotio ja tästä tehdään emännälle leikkikeittiö. Samantein "uuniin" sujahti pipparit ja kattilassa sekoitettiin sörsselit kun raadon sain paikalleen.

Isäntä saa sahata parit pyöreät puupalikat hellanleveyiksi ja nappulat uunia varten.

Raadon yläpuolelle on tulossa vanha astiakaappi, jonka löysin pilkkahintaan jo pari vuotta sitten Tammelantorilta. Toisella puolen hellaa voikin sitten myydä sörsseleitä tai tiskata tiskejä, katsotaan mikä tuosta muokkautuu.

Joulupukilta siis toivottu hienoja astioita, leikkiherkkuja ja kenties puista kassakonetta.

Nyt pipparit kyllä palaa uuniin :D. Ihanaa viikonloppua kaikille.

Tuesday, December 13, 2011

Mäkisen kuvastin


Mäkisen kuvastimen peilejä saa taas ihan uutukaisina, ei tarvi enään metsästää koirien ja kissojan kanssa. Vaikka onhan siinä vanhassa enempi tunnelmaa.

Isoveljen kaverin äitee työskentee firmassa, kenties lähtee hyvällä rabatilla meille semmonen. Minä tahdon musta-valkoisen.

Hianot tikut
Ei tikkurasiat enää hienoimmiks pääse.

Ostin Pentikiltä tikkupaketin suojan, ihan jees sekin mutta ei vedä vertoja noille.

Kuva täältä

Sunday, December 11, 2011

Vieraspunkka

Vierashuoneen sisustus on kyllä ihan kesken, mutta punkat on saatu laitettua siihen kuntoon että siellä voi koisata. Hyvältä ne vaikuttavat.

Ajattelin kyllä pitää noita jatkossa ehkä enempi sohvamaisesti, sillä siellä myös tehdään töitä enkä halua makuuhuonemaista tunnelmaa arkipäiviin, mutta muunneltavuus on niin kätevää.

Päiväpeite on mummoni virkkaama häälahja meille, jonka modernisoin.
Jalkalamppu on miehen pappan perintöä ja se saa olla nyt ronskisti ilman mitään varjostinta.
Garland roikkuu nyt katosta, oon kylllä jo vähän kyllästynyt noihin, ja varsinkin niitä on pitänyt saada 3 taloon.
Seinän musta-valkoinen tapetti on Espritin mallistosta, jota ostimme Virosta muutama vuos sitten 3 euron rullahintaan.
Lakanat ostin joskus kauan aikaa sitten Hemtexin poistomyymälästä.

Friday, December 9, 2011

Ihana sohva


Ihan mun näköinen ja värinen.

Hella Jongerius.

Pyyhkeet esille


Mä olen jo pitkään halunnut laittaa keittiön pyyhkeet roikkumaan reilusti esille, kun niitä on monia kauniita, mutta puoliminimalistiseen silmääni se ei oikein sovi. Tai vois ehkä sopiakkin, jos sille ois täydellinen paikka keittiössä, mutta vielä ei ole vastaan tullut. Ota minustakin nyt siis selvää.

Jos jos ois joku mökin raato jossakin, niin samantein ois hylly pyyhkeineen esillä.

Wednesday, December 7, 2011

Reikiä seinässä


No nih, nyt on saatu miehen kanssa lätkästyä likan huoneen seinälle taulurykelmää ja sitten itse iskin vielä "muutaman" reiän lissää. Seinälle pääsi ensimmäisenä mummilta saatu ristiäislahja, sitten nuo muut. E-kirjain on muisto ristiäispöydästä ja Emännän nimen teetin kädentaidotmessuilla viime vuonna, pojalla on samanlainen. Nimentekijä-äijä oli kyllä todella kätevä käsistään. Apuna kollaasin teossa oli niin moneen paikkaan sopivaa sähköteippiä, jolla tein kehykset bambikorttiin.

Minä tykkään tästä rennosta kollaasista. Toivottavasti eivät tipu niskaan. Näiden alle tulossa tuunattu satujenlukutuoli.

Huoh, eilen meni tunti nukuttaessa omaan koppiinsa(eikä ole pitkä aika). Tätä tää nyt sitten on kun vellipersettä yrittää vierottaa viekustaan ;)