Minttua


Pakkohan sitä väriä on niskaankin saatava, joten minä menen Ginasille ja haen neulekoltun. Sen kaveriksi särmää tuomaan mustat pillit ja jos kynsiinkin minttua, halvemman version etsin kuin Chanelin. Ja jalkaan korkkarit kunhan noi lumet sulais.

On tää minttu vaan nyt ihme villitys meikäläisellä. Back to the 80's. Onks toi väri villiinnyttänyt sut vai inhootko yhä edelleen ja aina?

Comments

 1. No sä tiedät ainakin mun suhteen minttuun ;)

  ReplyDelete
 2. Minulla sitä minttua tuntuu hiipivän työprojekteihin vaikka se ei normaalisti viehätäkään. Pukeutumiseen asti en ole vielä uskaltautunut sen kanssa. Saa nähdä kuinka myöhäisherännäisenä hyppään kelkkaan. :D

  ReplyDelete
 3. valitettavasti 80-luvulta jääneet traumat estävät mintunvihreän käytön =D Sama koskee neon -värejä...

  ReplyDelete
 4. ihan pienen pieninä ripauksina saattaa mennä... mintusta ja mustasta (lisänä pinkki) tulee aina mun täti mieleen ja mummolassa kun on/oli mintun väriset nahkasohvatkin... suvussa on vilissyt kreikasta tuotuja mintun värisiä posliinilampunjalkoja, pyörivä nahkalepotuoli palleineen,, oliko keinutuolikin jollain mintunvärinen...

  ReplyDelete
 5. Minttu. Yäk. Teinihuoneessani oli vaaleansiniset seinät ja mintunvihreä katto. Molemmat ovat nykyisin inhokkeja, vaikka silloin niin ihanat. Vähän niinkuin vyölaukut ja haaremihousut. Olisivat voineet jäädä sinne jonnekin menneisyyteen.
  :-)

  ReplyDelete
 6. Löysin Zarasta kauniin paidan malliltaan. Minttu värinä ei miellyttänyt ja sinne se jäi. Mutta nyt mietin tämän postauksen jälkeen, että pitäiskö sittenkin hakea...? Ehken vielä uskalla, ettei tarvii sitten alkaa kuuntelemaan Limahlia.

  ReplyDelete
 7. JohannaK: jepjep, tykkää tykkää

  kottarainen: hiipii sinne ja tänne

  mapela: mäkin luulin et traumat ois jääny :D

  myyrä: pinkki, musta ja minttu, ihanaa!
  no ne nahkasohvat, yök :DD

  susanna: makunsa kullakin :DD

  Tickler: haes pois vaan :D

  ReplyDelete
 8. Ensimmäinen ajatus on että yäk mintun väri ja 80-luku. Mutta pieninä ripauksina asusteissa tms niin mikä ettei!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.