Tv-seinä ja "uudet" retro lamput

Meidän tv/takka -seinästä ette oo ennen tainneet nähdä kuin suunnittelukuvat. Nyt saatiin kaverilta, vanhainkodista pelastetut lamput kattoon ja rakastan niitä. Ne ovat niin ihanat ja sopii paikkaansa täydellisesti. Kunnon ja aidot retrot. Lipasto on pelastettu isän lapsuudenkodista.

Meillä on tv-seinän tausta parketista ja kaikki johdot kulkee katossa ja seinän sisällä, eli meillä ei onneksi oo sitä johtohelvettiä lattioilla lojumassa.

Olohuoneesta puuttuu matto, poika rötsi olemassa olevan omaan koppiinsa. Haaveilen taljasta, ei vaan saa aikaseksi.

Eteisen liukuovetkin saapuneet, nekin asennetaan kohta. Vihdoinkin.

Comments

 1. Tv-seinä on kyllä tosi hyvännäköinen! Samaten lamput, tosi makeat! :)

  ReplyDelete
 2. Kovasti odotin tätä postausta, kun kerroit tästä TV-seinästä -vaude, upea on! Taidamme käyttää ideaasi sängynpäädyssä tai jossain muualla mihin puistaseinää mietitty :)

  Valaisimistakin pidän -vanhemmillani vastaavia, mutta kattoon asennettavia ei roikkuvia.

  Kiitos vielä tästä!

  ReplyDelete
 3. Mervi: niin on! Onneks meidän kaveri tajus pelastaa ne just meille.

  Rouva M: kiitos kiitos.

  Sanna: ole hyvä. tykätään tuosta seinästä ihan älyttömästi. aloin yöllä miettimää myös sängynpäätyä kun en oo makuuhuoneeseemme yhtään tyytyväinen...

  ReplyDelete
 4. Kauniit lamput! Ja hyvässä sovussa näyttävän olevan takka ja tv, kiitos kaipailemista kuvista. Hyvä idea piilottaa johdot parkettiseinän taakse.

  ReplyDelete
 5. hei, lienevätkö lamput Ornon kukkalamppuja kun niiltä vähän näyttävät ?

  ReplyDelete
 6. Hanna: ole hyvä.

  Anonyymi: Ornot taitavat olla, mutta en oo ihan varma. Nää kaveri pelasti vanhainkodista joten voipi olla aidot finskit.

  ReplyDelete
 7. Hei, aiempaan Orno-kommenttiini täytyy vielä lisätä kun lampuista opin lisää, että Flora-kukkavalaisimien lisäksi samannäköistä "tavallista" valaisinta on valmistettu nimellä ping pong :D

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.