Meidän kodista tekee kodin...

.
Time of the aquariusin Minna pohti että mikä tekee sinun kodista sen kodin, unohtaen nyt kerrankin sen miehen, pennut ja keskittyen vaan mukavasti materiaan.

Oli kiva koota kollaasi mistä todellakin tykkään meidän talosta tai voisin sanoa että kaikki, mutta näistä nyt niin erityisesti. Ja enkä kyllä vaihtais(paitsi sohva) jos ois vaikka joskus tilanne että vois vaan ostaa mitä huvittas ;)


Erityisen rakas on isän lapsuudenkodista pelastettu lipasto, jossa on jalat sopivasti vinksallaan ja vetimiä puuttuu. Sen yläpuolelle on ripustettu vanhainkodista pelastetut retrolamput ja samassa kuvassa vielä näkyy Askon nahkatuolit(1.kuva), jotka löysin kirpparilta erittäin halvalla. Myös anopin häälahjalamppu on erittäin kiva(2. kuva).


Ikean uusiin maljakoihin ihastuin samantein ja ne sopii meille todella hyvin. Mää niin tykkään niistä.


Rakastan kekkereiden järkkäämistä ja ruoan tekoa joten ruokapöytä on usein koreena. Ja haluan laittaa jotain näyttävää ja erilaista mutta simppeliä.


Pojan huoneen kaappi on roskalavalta pelastettu , varsinkin kun poika vaatimalla vaati että se kannetaan kotiin ja uusitaan jalat. Ja pallotuoli oli must hankinta pojalle.


Tykkään kovasti myös tyttären taulukokoelmasta ja hienoa että ne ovat nyt seinällä eikä 10 vuoden päästä. Luo semmosta rentoa fiilistä.


Ja joululahjaksi veljen perheeltä saatu Mäkisen kuvastimen kukkapeili on ihana. Sopii eteiseemme täydellisesti.


Sohvamme on niin mukava, nukahdan siihen usein ja varsinkin jokaisen leffan aikana joita tulee katottua. Mutta vaihtoon se menee kunhan rahatilanne sallii uuden mutta ei kutenkaan talosta poistu. Ja omistan järkyttävän määrän sisustuslehtiä joista näkyy mun intohimo sisustamiseen ja saavat näkyä runsaina pinkkoina. Nyt ne tosin makaa tuon sohvan takana 3 metrin pituisessa hyllyssä ja niitä kyllä on, ihan lattiaan asti.

Mutta onhan se niin että pari "sekopäätäni" sen kodin tekee ettei se totuus ihan vallan unohdu :D

Comments

  1. Kiitps kun vastasit haasteeseeni : ) ja hyvää viikonloppua. Hyvältä näytti!

    ReplyDelete
  2. Kivoja kuvia ja ihanat 'sekopäät'! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.