LeikkimökkiNyt vihdoista viimein saatiin yhteisymmärrys miehen kanssa pihaan tulevasta tönöstä lapsille. Siitä ei tule ihan perinteinen leikkimökki vaan moderni kiipeily/leikkipaikka ja alaosaan teen pikkuemännälle leikkikeittiötä ja sen semmosta eli alaosasta tehdään osittain umpinainen tai ainakin suojataan sateelta vaikkapa pleksein. Samaan yhteyteen tulee vissiinkin liukumäki ja paikat keinuille. Ties mitä tuosta syntyy kun alamme tosissaan piirtämään "hökötystä".

Olen aiemmin miettinyt tätä asiaa ja nyt sitten viikonloppuna saimme yhteisen sävelen.

Tuosta kuvan mallista lähdemme muokkaamaan pihaamme sopivaa.


Comments

 1. Kuulostaa hyvältä! Laitahan kuvia kun homma etenee :)

  ReplyDelete
 2. Heippa! Olen ekaa kertaa blogissasi vierailemassa. :) Minkä ikäiset lapset sinulla on? Me ollaan juuri kesällä muuttamassa uuteen taloon (siis nyt raksaprojektia) ja olen miettinyt, mitä leikkipaikkaa pihalle lapsille laitettaisiin. Meidän lapset täyttävät kesällä 4 ja 6, ja haluaisin jotain sellaista, missä jaksavat touhuta vähän isompinakin, esim. just kiipeilyteline. Mistä olet katsellut ideoita tuohon rakennelmaan? Vaikuttaa kivalta. :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos kommenteista.

  Liisa: meillä on 2 ja 8-vuotiaat. Löysin tuon hökötyksen netistä ja siihen tavallaan itse mietin lisää toimintoja.

  Mutta meillä suunnitelmat muuttuivat täysin kun keksimme, tai mies keksi, ihan sairaan hyvän idean leikkimökistä. Eli nyt unohdetaan kaikki aiemmat höpötykset ja keskitymme tähän loistavaan ideaan jota aletaan viemään eteenpäin. Sillä tätä juttua voimme sitten jatkossa hyödyntää paljon paremmin kuin valmista "hökötystä" pihassa.

  8-vuotiaallemme jätimme pihaan ison pelipaikan jossa pelata jalkapalloa, ostamme myös koripallotelineen ja kiinnitämme autotallin seinään kiipeilyseinäotteita. Kai meille hiekkalaatikkokin tulee tai ainakin keinut. Katotaan mitä tämä älynväläys tuo tullessaan ;)

  ReplyDelete
 4. Kiitti vastauksesta!

  Meillä on mökillä perusleikkimökki, mutta lapset eivät ihan hirveästi viime kesänäkään enää siellä leikkineet. Täytyisi ehkä tänä kesänä laittaa se vähän houkuttelevampaan kuosiin, kun ehkä toivottavasti eivät enää kanna sinne hiekkaämpärillisiä ym... ;)

  Olisikin kiva välttää kaikkea sellaista suht isoa rakennelmaa, joka menee heti ohi...

  Mutta tuo kiipeilyseinä voisi toimia meillekin, kiitos idiksestä!

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.