TODELLA yllättävä valinta


Vietin kaksi ihanaa päivää Helsingissä. Shoppailin yhtä sun toista, kiersin pikkuputiikkeja ja bongailin kivoja asioita. Sekä käytiin miehen kanssa kuoharilla ja syömässä mm. todella hyvää lohikeittoa Kaarnassa. Ja nauroimme itsemme kipeiksi kirpputoreilla, kun etsimme 80-luvun kuteita. Heh, mitkä farkut löytyi molemmille. Uskomatonta, mutta Henkalta löytyi vyölaukkua, hikipantaa, salihousua, hiusdonitseja; kaikkee kaameeta mitkä täydensi sitten mun asukokonaisuuden.

Yksi ostos kuitenkin yllätti minutkin täysin; nimittäin uusi verhokangas. Voi luoja kun on ruusua ja taas sitä romantiikkaa mutta ihastuin tuohon Sandersonin kankaaseen heti, välittömästi sen nähtyäni. Tämä päätyy vierashuoneen ikkunaan. Ihanat värit ja näin heti että se sopii hienosti musta-valkoraitaisen tapetin kanssa.

Sitten bongasin pari mattoa, pojalle voisi tulla sininen, hieman farkunomainen ja olohuoneen lattialle samanlainen mutta ruskeana. Taas sitä semmosta rouheutta tämän retromodernin rinnalle. Katotaan mitä sanoo mies.Tein kyllä vaikka mitä kivoja löytöjä pikkuputiikeista ja muutaman esineen jätin vielä hyllylle odottamaan oikeaa hetkeä. Tehääks juttua ostoksista? Ja viikonloppuna on siis 80-luku teemapileet ja voisin sanoa että melkonen asu on tulossa, niin siis sitä itteensä että. Hah!

Comments

  1. "Kateellisena" luin teidän ihanista parista päivästä...

    Matot tai niiden kuvat oli myös mun makuun, oliko ne puuvillaa ja mistä löysit?

    ReplyDelete
  2. Matot ovat Etolasta. Taisivat olla puuvilla ja sitten jotain juutintapaista joukossa.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.