Sisustusajattelua_juuttipainotteinenAikasin kun herää niin ehtii käynnistää ajatuspyörän päässään, joka pyöriikin sitten melkosella vauhdilla.

Mietin yläkerran aulan sisustusta. Sinne ois kiva saada pätkä mustaa seinää vaikka se koko seinä on nyt vihreä. Eroteltas näin siitä pari eri oleskeluosaa. Mies sanos heti tähän maalausideaan nounou tai minä en ainakaan tee ;). Terveisiä vaan!

Lattialle ois kiva saada pari isoa mattoa. Kaksi kivaa mielessä, Peroban kuvio- matto(2) ja katos vaan Iksun raitanen(4). Tai sitten ihan tavis juuttimattoa ja sen päälle vaikka tuo kakkonen...

...pyörä pyörii ;)

Toisesta puolesta aulaa on tulossa pelipaikka, joten lattialle passais isot lattiatyynyt. Katos vaan nekin on tuommosta juutin ja mustan sekoitusta.

Ja viherkasveille juuttiruukut(3, Peroba).

BTW, Mää en kestä, vettä sataa!!! Pitäs tyhjentää puuvarastoa, josta rakentuu... kuulette sitten piakkoin. Ja tehdä pihahommia muutenkin. Voihan kelit, missä on lämmin kevät????

Comments

  1. hienolle näyttää sun suunnitelmat! ja täällä kans sataa, mrrr!! mulla jäi pihahommelit eilen niin pahoin kesken että en tiiä pitääkö sitä vetää vaan sadetakki niskaan ja mennä lapioimaan.

    ReplyDelete
  2. Anteeksi, muistelin et laitoin sulle sen tunnustuksen, mut tarkistin niin en laittanutkaan.(: Ajattelin kyllä sua, mut sulla oliki yli 200 lukijaa,ni en sit laittanu sulle. eli väärä hälytys siltä osin!(: Mut kiva kaunis blogi sinulla siitä huolimatta!(:

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.