Ihana kauppa_ Huiskula

Voi taivas, mikä kukkakauppa. I-h-a-n-a!

Oli ihan varta vasten ajettava Nokialle jotta pääsen Huikula-kauppaan, kun sellainen on kerran avattu. Odotin paljon kaikkea kaunista ja sitä se todellakin oli, enemmänkin.

Huiskulalla on tosiaankin kolme(Salo, Nokia, Turku), kuluttajille suunnattua kauppaa joista tehdä mitä ihanempia kukka-ostoksia. Myynnissä on kukkien lisäksi mm. ruukkuja, istustusäkkejä(PALJON edullisempia kuin BacSacit),huippulaadukkaita englantilaisia Burgon & Ball- puutarhavälineitä, laaja valikoima ihania ja inspiraatiota antavia lehtiä. Laatuun ja tavaroiden ulkonäköön ollaan siis todella satsattu.

Mutta liikkeessä riittää myös ihan vain katseltavaakin yllin kyllin, se jätti-iso vihermaja liikkeessä oli todella kiva. Mutta voin taata ettei sieltä pääse lähtemään tyhjin käsin, kuten en minäkään.

Liikkeestä saat jopa sisustusideoita omaan kotiin, sillä niin taidokkaita oivalluksia oli ainakin tässä Nokian liikkeessä. Heti nappasinkin yhden idean omaan kotiini. Täytyy kyllä ehdottomasti käydä muissakin Huiskula-liikkeissä. Olisin viihtynyt kaupassa vaikka kuinka kauan, mutta pieni mies vaati jatkuvasti "mennään jo" ;).Harmillista että minulla oli vain kännykkä mukanani, joten kuvat ovat nyt mitä on. Poimin myös kollaasiin muutaman oman suosikin Huiskulan sivulta.Kerroin aiemmassa postauksessa istutussäkistä, se on yksi ostos liikkeesstä. Liikkeeseen palaan ehdottomasti, varmaan aika monta kertaa, säkkejä ja kukkia lisää.

Ps. Tiätteks kun Eden-ohjelmassa se pakun ovi aukeaa ja Huiskulan kukat tulee esiin autosta. Aina tulee sama Wauhuokaus-reaktio kuten liikkeessä. Menkää ihmeessä käymään.

Comments