Söderhamn-sohva
Ikean reissulla tuli vastaan sohvaihanuus! Mehän olemme etsineet uutta sohvaa tähän taloon muutettuamme. Välillä aktiivisemmin, välillä jätetty koko ajatus, sillä ne mitä olemme katsoneet ovat maksaneet tonneja. Mutta hei tää maksaa alle tonnin ja täyttää kaikki mun/meidän sohvalta vaadittavat kriteerit, kuten että siihen on hyvä nukahtaa ja mahtuu kaks vierekkäin makaamaan :).

Meille taitaa muuttaa Söderhamn, tai ainakin molemmille jäi todella hyvä fiilis sohvasta ja mielessä vaan sohvasohvasohva :D. Ehkä itse teetäisimme siihen pari vaihtopäällistä, jotta saisimme siitä persoonallisemman.

Väriksi valittaisiin tumma beige.

Ps. vaatehuone sai uuden ilmeen; kettinkiä roikkuu siis katosta ja vaateputiikkimainen lasihyllykkö "notkuu "kengistä. Hyvä tuli muutoksesta.

Comments

 1. Oikein hyvä valinta, ollaan oltu todella tyytyväisiä! Ja juuri tuon beige kangas on tosi hieno, siksak-kudontaa. Ja tosiaan, hienoa muotoilua alle tonnilla, mahtavaa!

  ReplyDelete
 2. Minustakin tuo uusi sohvamalli on kiva, erityisesti pidän turkoosista väristä, tosin en tiedä uskaltaisinko itselle ostaa niiin räväkkää.
  Yksi juttu sohvassa hieman harmittaa: käsinojat saisivat olla leveämmät.
  Onnea sohvametsälle!

  ReplyDelete
 3. Essi: kiva kuulla. istumamukavuuskin oli todella hyvä.

  SarP: minä uskaltaisin jopa turkoosinkin ottaa mutta ruskea kuitenkin. kiitos vaan metsästysonni toivotuksista mutta sitä emme tarvitse kun Söderin löysimme ;)

  ReplyDelete
 4. Oho, tuohan näyttää hyvältä! Sohva hakusessa ja täytyypä tätäkin miettiä.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.