Dekoro+ TARJOUS
Oletko kuullut Dekorosta?

Dekoro on v. 2011 perustettu seinäkoristeisiin erikoistunut verkkokauppa. Verkkokaupan idea lähti muhimaan jo muutama vuosi sitten, kun huomattiin kuinka vaikeaa oli löytää mieleisiä julisteita netistä.

Dekoro-verkkokaupan päätuoteryhmä on julisteet. Ja kauppaan on todellakin valittu julisteita, jotka sopivat skandinaaviseen moderniin tyyliin. Valmiiden julisteiden lisäksi verkkokaupasta löytyy räätälöityjä julisteita, joista asiakas voi tilata personoidun julisteen esim. lahjaksi syntyneelle lapselle tai uuteen kotiin tupaantulijaislahjaksi, ihana idea minusta.

Julisteiden lisäksi verkkokauppaan on tuotu valikoima tyylikkäitä seinätarroja, tapetteja sekä muuta kaunista seinälle, kuten tyylikkäitä Design Lettersin sisustuskirjaimia. Ja jos tarvitset suojaa naapureilta, niin kätevät ikkunakalvot kuuluvat valikoimiin.

Etsin aikas pitkään työhuoneeni seinälle jotakin modernia mutta järkevää ja keväällä tuli meiliä Dekorosta. Tottakai klikkasin heti katsomaan nettisivuja, sen verta mielenkiintoiselle meili vaikutti. Ja kannatti kyllä klikata. Sieltä löysin vaikka mitä kivaa, aikas paljon semmoista mitä tosiaan olin kaivannutkin ja aiemmin bongannut ulkomaan kaupoista mutta en vielä Suomesta.

Kaupasta tuli valittua omalle seinälle kätevä magneettitarra ja oveen tyylikkäät kirjaimet . Noita kirjaimiakin olin pitkään kuolannut muun maan nettiputiikissa, mutta onneks niitä saa nyt Dekorosta.Tykkään kyllä molemmista tuotteista todella paljon, mutta varsinkin magneettitarra on todella näppärä.


NYT sinulla on mahdollisuus tilata edulliseen hintaan näppärä liitutaulutarra ( ylläoleva) omalle seinällesi.

Voit siirtää sen paikasta toiseen jättämättä pinnoille jälkiä. Voit kiinnittää esim. jääkaapin oveen, konttorin seinään tai mihin tahansa sileään pintaan. Ja hei nyt muksutkin voi luvalla piirtää seinään ;).
Pakkaus sisältää 4 kpl arkkeja ja 2 tavallista liitua.
Koko: 22,86 x 30,48 cm, 4 kpl/paketti

Tarran hinta on blogini lukijoille 22,- (norm. 28,-) kun syötät tilausvaiheessa koodin 0812.

Pääset
tästä klikkaamaan kätevästi oman tarrasi.

Omat tuotteet tulivat päivässä eli palvelu oli erittäin nopeaa.


Tarjous on voimassa 1.9. - 15.9.2012

Lisää ihasteltavaa www.dekoro.fi


Comments