Muksujen taloon
Lomalta palattu, siksi blogissakin on ollut niin hiljasta. Vietimme n. 2 vkoa Italiassa, käytiin Saksassakin; Legolandissa. Oli muuten parempi kuin Tanskan landi. Paluumatkalla poikkesimme Baden Badenissa; jäin kaipaamaan sen ranskalaista tunnelmaa. Venetsiaan myös haluan palata, ilman lapsia. Ei siellä rattailla pääse kulkemaan. Ja myöhemmin syksyllä tai alkukeväästä, yli 35 astetta oli aavistuksen liikaa, nahka paloi.

Pari kuvapostausta voin matkasta laittaa mutta se riittäneen, mutta niin hineoja paikkoja näimme ja koimme. Lomaa on onneksi vielä jäljellä ja paljon hommia tekemättä.

Mutta nyt on aika sisustaa muksujen leikkitalo kuntoon. Sinne haen huomenna Brion hellan ja Ikean halvan pöytäsetin jonka jalat dippaan maaliin. Olin jo tänään hellan hakureissulla mutta etsin valkoista, en löytänyt mistään. Ostan sittenkin mustan. Sitten vähän hyllyä ja muuta pientä sisutusta.

En ehdota tänä kesänä enään, mutta ensi keväänä puhun miehen rakentamaan parven tuonne tönöön, saavat muksut enemmän tilaa sinne. Teethän, please.

Comments