Syksy vaatekaappiini


Katsastin hieman syksyn vaatetarjontaa. Inhoan ostaa itselleni vaatteita ja omiin vaatteisiini en juurikaan panosta rahaa. Usein tyydynkin kohdallani näihin ruattalaisketjujen vaatteisiin. Ei siinä mitään, hienojahan niiltä löytyy, laadusta en sano mittään.

Täytyy kyllä tässä kohtaa sanoa muuten sen verta, että yhdet parhaimmista kesäsandaaleista ever, olen ostanut hennkamaukalta kympillä. Ne ovat kuin uudet kahden kesän jäljiltä ja niillä jaksaa kävellä vaikka kuinka monta kilsaa ja rakonrakkkoa ei oo tullut missään vaiheessa. Ne ovat kyllä ihan huiput. Mutta siis syksyyn.

Ensijaisesti tarvitsen syksyyn kengät; sopivat löytyivät Venetsiasta mutta ne jäivät sinne. Oli muuten kauheeta kattella 35 asteen helteessä näyteikkunoita kun ne pursus toppatakkeja ja villapaitoja ;) . Vastaavat kengät löytyivät Bianco Footwerista, takkeja tarvii aina (h&m) ja farkkuja ja laukkuja (lindex) ei ole koskaan liikaa. Vastaavanlainen takki tuli myös vastaan Italiassa, hintalappu oli 4 numeroinen eli mulle kelpaa hyvin tommonen 50 kolttu. Tykkään kasseista ja laukuista ja mitä värikkäämpi sen parempi.


Comments

  1. Tosi herkullinen tuo laukku! Emerald green. Syksyn tullen raikkaat perus värit sykähdyttää!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.