Työhuone_uutta sielläMun työhuone sijaitsee samassa huoneessa jonne vieraamme majoitetaan. Sinne pitäisi saada muutama asia vieraiden viihtyvyyden parantamiseksi(mm. verho ja penkki tulossa pian) mutta työpiste on tulostinta vaille kunnossa.

Seinä huusi kovasti jotakin, visioin siihen yhtä sun toista mutta sitten törmäsin keväällä sähköpostissa seinäkoristeisiin erikoistuneeseen verkkokaupaaan. Toki uteliaana kävin heti katsastamassa valikoimaa. Katselin hetken ja ihastuin mm. magneettitarraan. Oli kyllä monta muutakin kivaa juttua mutta kaikkea ei voi saada.Tarran koko on just passeli seinälle ja täyttää tehtävänsä todella hyvin. Siihen saa näppärästi kiinni kaikkea kivaa, töihin liittyvää ja ei niin töihin liittyvää lippulappusta. Tarra oli melko painava mutta siitä huolimatta se oli erittäin helppo asentaa. Asensin sen yksin vaikka alkuun kovasti päätin odottaa miestä kaveriksi mutta en sitten malttanut.

Olen todella tyytyväinen tarraan ja se sai juuri oikean paikan kodissamme.

Lisää voit lukea www.dekoro.fiComments

 1. Tosi upea magneettitaulu seinällä! Onko tuo sellainen, että sen saa irroitettua ehjänä seinästä ja asetettua toiseen paikkaan jos siltä tuntuu?

  ReplyDelete
 2. MIelettömän ihania juttuja tuolla Dekorossa! Kiitos linkistä eli vinkistä ;-D. Työhuoneesi on viehättävä myös!

  ReplyDelete
 3. Oo, onpas näppärä! Mutta mikä on tuo pieni Eames? Se on ihana.

  ReplyDelete
 4. Cinnabaria:
  Itse en oo vielä kokeillut irroittaa tarraa mutta myyjä kertoi että hänellä on poikansa huoneessa kyseinen tarra. Seinässä on lasikuitutapetti. On irrottanut sen kaksi kertaa kuvauksia varten ja on lähtenyt hyvin irti ja
  uudestaan kiinnittäminen onnistui. Lisäksi hänellä on pieni koepala
  kiinnitettynä tasaiseen maalattuun pintaan. Siitäkin se lähtee irti ja
  kiinnittyy uudestaan. Tosin liimapinta on aika vahva, joten irrottamisessa
  pitää olla varovainen, jotta tarra ei repeenny.


  Huitula; upeita tosiaan ja kiitos.

  Sed: On näppärä tosiaan. Saa vaikka minkälaisia kollaaseja. Pieni Eames on mini Eames. Ei oo varaa isompaan ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.