Kuvaukset

Harmillista etten ehdi kauheesti bloggailemaan, on vaan niin kiire töissä, kotona ja kaikkialla. Ja viime viikon minut piti kiireisenä siivous/stailaushommat, sillä maanantaina meille tuli kylään kuvaaja ja toimittaja ja päivä oli erittäin mielenkiintoinen. Ens numerosta sitten luetaan.

Mukavaa päivää kaikillle, taas pitää jo mennä.

Ps. Kuka kertois mulle miten saan kuvat isompina näkymään. Pitääkö tehdä jotain koodausta semmosen eteen???? Haluaisin että ne ois koko palstan kokoisia. Ne isommat kuvat ois vaaaan niiiiiiin paljon paremman näköisiä kun noi pienet.

Comments

 1. Ui jui kun jännää, mikäköhän lehti?
  Juttua tehdessä menet kuvan päälle ja klikkaat, valitse suuri tai erittäin suuri niin kuvat tulevat isommiksi.

  ReplyDelete
 2. Tuollaisen kuvauspäivän seuraaminen on aika hauskaa. :)

  Kuvien koko tietysti riippuu vähän siitä minkä kokoisia ne ovat alunperin, mutta uskoisin, että niistä kokoa löytyy ellet niitä ole kovasti pienennellyt. Kun liität kuvan tekstiin niin klikkaa sitä kuvaa kun olet sen tekstin joukkoon kaittanut. Kuvan alle pitäisi aueta 'valikko' josta voit kuvan koon valita. Taitaa olla jotenkin niin, että pieni, keskikokoinen, suuri, erittäinsuuri ja alkuperäinen. Eli niistä kun valitsee niin kuva suurenee. :)

  ReplyDelete
 3. Eikö sulla saa niin että lisäät kuvia ja kun kuvat latautuu tekstin alle niin painat kuvan "siniseki" ja sen alle tulee vaihtoehtoja, pieni, iso, suurin, oikealle, keskelle, vasemmalle jne..?

  ReplyDelete
 4. Kiitos vinkeistä tosiaan kuvien suurentamisen suhteen. Mulla oli vanha käyttis vielä käytössä ja siellä oli valittuna kuvan kooksi suuri, tekstiä tehdessä siihen ei pystynyt vaikuttamaan kuin venyttämällä kuvaa ja sehän väärensi kuvaa. Nyt vaihdoin uuden käyttiksen ja homma hoituu paremmin. Ja meidän kameralla otetut kuvat ovat todella isoja. Toivottavasti nyt saadan parempii ja näyttävämpii kuvii, kiitos siis vinkeistä.

  ReplyDelete
 5. Oi kuinka kauniilta teillä näyttikään! Kuvaukset ovat kivat mutta joutuuhan siinä hippasen etukäteen stailaamaan ja siivoilemaan, ainakin meillä... ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.