Italialainen kahvila/kauppa

Kesällä Italian reissulla vietimme aikaa Bruneckissa (Pohjois-Italiassa). Aivan loistava pikkukylä vuorien lomassa. Unohti kyllä kiireet, kaupunkien melut, kännykät ja tietokoneet. Miten upeita maisemia ja aktiviteettejä mutta ne siis sikseen, nyt asiaan ;).

Sinne oli avatumassa uusi liike, joku kahvila-kauppa, paikallisia tuotteita myyvä puttiikki. Me testattiin paikka heti avajaispäivänä ja itseasiassa muutamaankin kertaan. Mä olin siitä paikasta heti aivan lumoutunut (menin ehkä jopa pikkuisen sekaisinkin), siis jostakin joka tarjoo mm pullaa, leipää, viiniä. Sekopää mikä sekopää. No mutta se sisustus, esillelaitot, annokset ja voi taivas noi ostoskärryt. Kyllä ne oli niin somat.

Tää pulju on siis Pur Südtirol . Paikka tarjoaa lähialueiden yrittäjien valmistamia/kasvattamia tuotteita aina tuoreista vihanneksia ihonhoitotuotteisiin erittäin skandinaavisessa miljöössä.

Minä haluan tuonne nyt latelle tai lasilliselle. Ja ajattelin että jossain vaiheessa kopsaan tuolta yhden idean tähän taloon.


Comments

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.