Juhliin Paperipuusta

"Vihleet synttälit": sanoi 2-v tyttöni. No sitten vihleetä, ainakin suurin osa. Mä rakastan juhlien järkkäämistä ja suunnittelenkin ne hyvissä ajoin valmiiksi. Ja tykkään oikeasti laittaa kaiken viimosen päälle. Pidän teemapileistä lasten toiveiden mukaisesti tietenkin mutta rakennan ne niin että kaikki ei todellakaan ole esim. Hellokittyä pöytäliinasta pilleihin, vaan sekoitellen teemaa ja yksivärisiä. Tuleviin kekkereihin on vielä AIKAA mutta valmistaudutaan pikkuhiljaa ;) Nyt mietitään vaan että pöllö- vai heppateema. Vai pöllö-lintuteema... Kysellään pikkuisen mielipidettä joka tosin vaihtuu ja vaihtuu :DD. Isompi esitti eilen toiveensa, meni kyllä sormi suuhun teeman suhteen mutta onneksi on aikaa niihinkin.

Onneksi Suomesta saa nykyisin kaikkea kivaa juhliin; mm. paperipillejä, muffinsivuokia, paperipusseja. Ja yksi näitä juhlien ihanuuksia tarjoaa Paperipuu. Paperipuu on oikea oikea alan herkkukauppa. Sieltä tilasin vihleää tytön kemuihin ja toimitus kävi tosi nopsaa.
 
  

Tilasin kemutarvikkeiden lisäksi itselleni tarra-arkkeja somassa peltirasiassa. Noilla tarroilla saan merkattua kalenterini mielenkiintoisemman näköiseksi. Tarroissa on suiruja ja palloja; tosi kivat ja heti pääsivät käyttöön. Lisäksi tilaisin washi-teppejä, sillä käytän niitä paljon koristeluissa ja paketoinneissa.

 Heidän valikoimiin kuuluu myös ihanat Pom-Pomit ja modernit kirjain- bannerit.


Ensi viikolla saatte lukea Halloween-juhlistamme ja niiden järkkäyksestä, kaikkea kivaa luvassa.

Comments