Mammat su -brunssilla me&i:n kanssa

Oli kiva saada kutsu me&in ja Magicpoksin järjestämälle brunssille Bistro Venlaan, joka oli siis sunnuntaina. Pikkuisen jännitti mennä paikanpäälle, sillä siellä oli muitakin bloggarimammoja (Visuaalisesti vaativa, Mami Go Go, Eppusen kaapilla sekä Peace, love and poopdiapers) mutta turhaan jännitti, sillä juttua ja naurua riitti yllinkyllin näiden ihanien naisten kanssa.  Ja niin hyvää ruokaa, aina antipastoista salaatteihin ja siihen juustomangokakkuun ja latteen, ah. Oli myös kuoharia tarjolla, todellista mammojen hemmottelua, sanon minä.

Brunssilla pääsimme tutustumaan me&i:n uuteen Bloggers Collectioniin, johon myös Maj on suunnitellut erittäin me&i-henkiset haamukuosiset vaattteet. On erittäin hienoa että pikkuruisesta Suomesta valittiin joku mukaan ja  Maj oli kyllä niin nappivalinta siihen hommaan. HYVÄ!

Oli hauska kuulla suunnitteluprokkisesta ja Maj omia mietteitä suunnitteluvaiheista aina toteutukseen asti. Myös jokainen noista bloggareista sai lahjoittaa 10 000 Ruotsin kruunua valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Majn valitsema hyväntekeväisyyskohde oli Tampereen lastenklinikka. 

Pääsimme samalla BC-malliston ohella hypistelemään kaikkia Me&I:n  syksyn malliston vaatteita livenä, vaikka edellisellä viikolla ehdinkin jo melkein koko malliston tyttöjen vaatteet meille tilatakkin ;), nyt tulee pari lisää, bc-mallistosta.

Meille oli niin ihanasti järjestetty kaikki ja lisäksi saimme yllätyskassit ja meidän kassi sisälsi mm. Majn suunnitteleman haamupaidan. Lisäksi saimme valita mallistosta yhden vaatteen ja tietenkin haamuteemalla jatkettiin, niin jumpsuitissa tulee pikkuemäntä kulkemaan seuraavat päivät ja varmaan yötkin ;) Lapsillekin oli ihanasti järkätty omat yllätyskassit, joissa oli mm. tarroja, värityskuvia ja tatuointeja, ainakin pikkuemäntä oli ihan innoissaan.

Meillä oli niin hauskaa ja mukavaa että jatkoimme yhdessä kirpparikierrokselle ja istumaan
ja höpöttelemään lisää.  Toivottavasti mamat oikeesti tapaamme vielä. Kiitos siis vielä kaikille.
Vaatteet tulevat huomenna keskiviikkona myyntiin.  Oletko pitämässä kutsuja ja iskeekö haamut sinuun?

Kuvat: Visuaalisesti vaativa, Mami Go Go, Eppusen kaapilla, Magicpoks, Retromoderni

Comments