Veroeuroilla

Uusi sohva tulloo ihan kohta(joulukuussa) ja se on varmaa. Ikean Söderhamn, mutta kai me siihen erivärisiä päällisiä teetämme, liian tylsä yksivärisenä meitin makuun. Oon hehkuttanut sohvaa jo moneen kertaan täälläkin, mutta se on vaan nyt se sitten. Hyvä ja edullinen.

Sitten matto. Muutamassa blogissa on hehkutettu Kodin 1:sen uusittua Anno-mallistoa, eikä suotta. Tuo Pandora-matto meni suoraan kärkeen marokkolaisen kuvionsa vuoksi ja joulukuussa se tulee kauppoihin. Mahtavatkohan tähdätä joulukuun alkuun ;).  Uuden musteen  Mikko tiesi sanoa että matosta löytyy kokoja: 140x200cm/169e, 160x230cm/225e, 200x290/355e ja värejä on nuo harmaa, keltainen ja musta. Musta-valkoinen ois niinku passeli mutta täytyy mennä livenä kattomaan.


Kuvat: Uusi Muste & Musta Piste

Kuva: MouMou

Tullooko sulle verottajalta takaisin päin ja onko sisustus- tai muita suunnitelmia manitsujen varalle? Yks vaihtoehto ois lähtee lämpöseen, mutta sohva ja ehkä matto. Matosta joudun käymään keskustelun jos se on tosi hyvä.

Comments

 1. Ihan reilut palautukset on tännekin tulossa. Mietinnässä on, että miten ne järkevästi käyttäisi. Tarkoitus olisi ainakin hankkia uusi sohvanpäällinen ja matto olohuoneeseen.

  ReplyDelete
 2. Meillä on tuo sohva turkoosina ja ollut käytössä nyt pari kuukautta. Sohva tuli meille vähän kuin varkain... Lähdin ostamaan valkoista nahkasohvaa ja tulin kotiin tuon kanssa :) mies oli vähän ihmeissään, mutta onneksi tykkäsi myös.
  Tuossa sohvassa on todella hyvä istua kun istuinosa on niin syvä. Ainoa huonopuoli, jos nyt sellaisia tarvii miettiä, on se että nuo turkoosit kankaat ei kestä vesipesua, mikä näin neljälapsisessa perheessä olisi todella tärkeä juttu, mutta saahan noihin uusia päällisiä vaikka minkä värisenä...( niitähän voi myös miksata jos haluaa värikkään sohvan)

  Meillä on sohvan kaverina tylsästi harmaa villamatto ja harmaa-valkoraidalliset ikean koristetyynyt. Tuo sinun yhdestelmäsi kuulostaa tosi kivalle myös :)

  ReplyDelete
 3. Saana: käyttökohteita kannatta kyllä miettiä, mikä on tärkeää ja mikä vähemmän tärkeetä. Mulle sisustus on tärkeää joten törsään siihen katumatta ;)

  mirja: valkoista nahkasohvaa olemme mekin miettineet ennen tuota. nimenomaan syvyys ja pituss täyttää sohvalta vaaditut kriteerit. Koeistunta on tehty aikapäiviä sitten. Ja uskon että sohva on nukkumismukavuudet täyttävä tapaus ennen sänkyyn siirtymistä ;)

  Juu meillä kaks suttupyttyä ja välillä pari kurakäpälääkin, joten vesipestävyys on oltava mutta ei me sitä turkoosia ehkä oteta. Just katoin että värimalleja tullutkin lisää, hyvä. Kohta Ikeaan.

  Ei tuo teidän yhdistelmä huonolta kuullosta ;)

  ReplyDelete
 4. Ei tule eikä mene verottajalle kuin miehen n satanen ja sillä ei tee mitään. Mutta parempi näin.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.