Kaapistoa

Meidän pienen emännän huoneessa säilytystarve kasvaa koko ajan vain. Tällä hetkellä vaatteet ja lelut säilytetään Malm-lipastoissa, kiinakaapissa ja lelukoreissa. Mutta kun rompetta kertyy vaan koko ajan lisää. Emännän huone jätettiin tarkoituksella muuttovaiheessa ilman kaappeja, sillä isoveli nukkui siellä ensimmäisen vuoden ja emme tienneet miten huone muokkautuu. Piirrustuspöytänä toimii Artekin musta pöytä mutta sen voisi siirtää esim. yläkertaan ja tehdä pidemmän työtason kaapiston alle.


Aivan ihastuttava kaappisetti on Weekday carnivalin lastenhuoneessa. Emme tykkää 60 syvistä kaapeista sitten yhtään kun sinne perälle uppoo tavarat niin epäkätevästi. Keittiössäkin osa kaapeista on vain 40 syviä ja omat vaatekaappimme taitaa olla 35 syviä. Tuommonen kaappisetti ois ihana värikkäänä. Ja ehkä lisäksi yksi osa saisi ehkä olla henkareille avo-osassa, jotta tietty tyttömäisyys säilyy ja saatas mekot esille.

 

Comments

 1. Mä ihastuin samaan kaapistoon weekday carnevalissa!

  Anu

  ReplyDelete
 2. Tota wdc:n kaappiratkaisua minäkin oon ihastellut ja jotain sen tapaista haluisin meidän olkkariin.. Pian meilläkin tarvitaan tytön huoneeseen lisää säilytysratkaisuja ja vinokatto ei yhtään helpota asiaa..

  ReplyDelete
 3. miniE: kuinkas korkea seinä on kunnes tulee vinokatto vastaan?

  Esim. Ikean Stuvasta saisi hauskan porrasmaisen hyllyn tehtyä ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.