Tuesday, January 31, 2012

Just tommonen


Kirjoittelin täällä käyttövaatenaulakon tarpeellisuudesta ja jollaisen haluan. No tuossa kuvassa on just sellanen. Samanmoisia on Tampereen Nanson myymälässä. Simppeli ja toimiva.

I Love it.

Monday, January 30, 2012

Vauhtia tekemättömiin asioihin

Tietty asia saa meihin nyt pikkusen puhtia ja listaankin tähän muutamia asioita itselle muistiin, jotka pitää saada nyt tehdyksi. Nää asiat on vaan jäänyt roikkumaan ja tehty tärkeämpiä juttuja valmiiksi.

Eteiseen hommattava vihdoista viimein liukuovet(tilattu ja noudettu, odottavat asennusta):"Dotsit" eteisen seinään:


Työhuoneen kamat kasaan ja loppusisustus(loppusisustus uupuu):


Pukeutumistilan seinälle lokerikot:
Yläkerran aulaan lamput:


Lipaston ovien uusiminen:


Walk in closet kuosiin:

Valokuvia seinille:


Kylpyhuoneeseen peili(valmis):

Vessan seinälle valokuva:Sitten vielä:

* suihkujen väliin hyllykkön kiinnittäminen
* tuolien päällystämiset
* retrolamput ikkunan eteen ja eteisen aukkoon (ikkunan eteen laitettu)
* tellinki vessaan
* saunaosaston välikkö kuntoon ja liukuovi sinne
* pari kattopaneelia puuttuu pukeutumistilasta
* saunan ikkunan reunojen viimeistely


Huh huh, miten ehtii ja jaksaa tämän kaiken. Ehkä jaksaa, ehkä ei.

Friday, January 27, 2012

Makuukammari

Makuuhuoneesta lähti vihdoista viimein porraslipasto uuteen kotiin, onneksi. Suunnitteluvirhe kävi alussa ja pahasti, valokatkasijat ei oo symmetrisesti. Se ongelma pitäs hoitaa naamioinnilla. Pari juttua mielessä, mutta sais vaan aikaseks.

Vanha lipastonraato on tuonnekin eksynyt. Sen päällä on vanha ja keikkuva lamppu, josta tykkään ihan simona. Katosta roikkuu nyt yksi garland, oon kyllä jo melko kyllästynyt niihin. Verhot; ei vai joo vai ei. Tätä me ollaan pohdittu ja pitkään.

Thursday, January 26, 2012

Klapia


Pihaan kipattiin tänään kunnon koivuklapia. Savottaa siis riittää ja saunan saa kuumaksi kunnon puulla. Tykkään tuosta puuaukosta saunaosastollamme.

Kuva tuli otettua kännykällä jonka kamera on ihan susi, kuten huomaa.

The clothes rack
On ollut jo pitkään tarvetta saada vaatehuoneeseen naulakko arkivaatteille, jotka voi vielä toisenakin päivänä päälleen laittaa. En tykkää laittaa niitä puhtaitten kanssa samaan kaappiin, vaan nyt ne on lojunut millon missäkin. Tietty juttu saa meihin nyt pikkuista potkua (kuulette siitä varmasti) ja saamme näitä juttuja niinku tehtyä ja taloa sisustettua.

Naulakon pitää olla simppeli ja keräsin muutaman silmää miellyttävän kuvan. Mutta olen vahvasti sitä mieltä että teemme sen itse. Eräässä liikkeessä on juurikin sellainen kuin haluan ja putket viehättää nyt just silmää.

Monday, January 23, 2012

Kutsu


Tein eilen koeversion emännän synttärikutsuista,käytin siihen hyödyksi mm. Marimekon raitakassia.

Onhan se aikas pastilli, mutta eiks se oo ny muarissa ;)

Sunday, January 22, 2012

Party ideaMulla on kovasti vaan mielessä muksujen synttärikemut, jotka ovat 2 ja 3 kk päästä. Jos ois inkkaripilleet niin oivia keksejä ois tässä.

Mutta nyt jäbällä on Pirates of the Caribbean -kemut. Jäbä ei halua mitään lapsellista vaan jotain rajua. Kuva on kiva, ehkä kehittelen tuontapaista.


Ja likalla on ilmapalloraitateema koostuen mustasta, valkoisesta ja pastelliväreistä. Niistä oon jo aika moneen kertaan kirjoitellutkin. Innoissaan mikä innoissaan. Tänään alan vääntämään kutsuja.


Wednesday, January 18, 2012

Minttua


Pakkohan sitä väriä on niskaankin saatava, joten minä menen Ginasille ja haen neulekoltun. Sen kaveriksi särmää tuomaan mustat pillit ja jos kynsiinkin minttua, halvemman version etsin kuin Chanelin. Ja jalkaan korkkarit kunhan noi lumet sulais.

On tää minttu vaan nyt ihme villitys meikäläisellä. Back to the 80's. Onks toi väri villiinnyttänyt sut vai inhootko yhä edelleen ja aina?

Monday, January 16, 2012

Kissa-kassi


Se nökötti kirpparin rekissä ja näytti yksinäiseltä. Ostin tyttärelle 50 sentillä.

Söpö ku mikä.

Friday, January 13, 2012

Viikonloppuna Vallilassa


Taas oli aika varata pöytä Vallilan kirppikseltä ja nyt sunnuntaina siellä sitten taas myyn hyväkuntoisia vaatteita tytöille ja pojille, mukana myös kenkiä ja joitakin omia vaatteita.

Pöytä on sama vanha tuttu 960 eli hyvillä paikoilla olen. Nähdään.

Wednesday, January 11, 2012

Takki tyhjä ja kauhee kiire


Mutta hengissä ollaan ja pikaisesti olen käynyt lukemassa blogejanne, mutta kauhee kiire kyllä. Tänäänkin pitäs olla vapaapäivä, mitä tekee johtaja; no menee tietenkin töihin.

Kiva kun on pikkasen lunta ja pakkasta pääsee muksut mäkeen ja luisteleen. Kiva ois itsekin ehtiä joskus pikkusen ulos.

Tahtois käpertyä vaan punkkaan. Mukavaa keskiviikkoa.

Wednesday, January 4, 2012

Ihana kuva
Musta-valkoista sen olla pitää. Ihan loistava kuva!!

Näin talven keskellä haaveilen auringosta. Jos vaikka kesäks uudet musta-valkoiset.

Tuesday, January 3, 2012

Party treasure

Mulla on laatikko; täynnä party-tarvikkeita, sillä kun juhlia on, niihin panostan ja tykkään järkätä niitä. Ostan aina, kun silmiin osuu jotain sopivaa rekvisiittaa, niin valmiiksi. Laatikko pitäs vaihtaa kyllä heti isompaan, ei tommoseen mitään mahdu.

Tästä pääset lukemaan aikasemmista partyista. "Kohta" ois tiedossa kaksien kekkereiden valmistelut. Tosin ei huolta, sillä suunnitelmat ovat olleet valmiina jo kauankauan.