Thursday, March 29, 2012

Yhdennäköisyyttä löytyy


Bongasin Ikean uutuuksista lastensängyn. Tuli heti mieleen Bobitan lastensänky, jota aikanaan harkitsimme muksullemme. Hieno se on, nyt sellasen saa yli puolet halvemalla.

(Vas. puoleinen siis Bobita (320 eur) ja Oik. Ikea (129 eur).

Wednesday, March 28, 2012

Ihan poiketen tyylistä


En mä vaan voinut vastustaa kiusausta Indiskassa kun hiplasin ja hiplasin ja sipsutin kassalle tyynyt kainalossa. Tosin ne jäi vielä sinne kun en jaksanut raahata niitä kävellen. On joo, romantiikkaa pullollaan noi tyynyt.

Ja oli siellä viime postauksessa mainitsemia muovimattoja mutta maltetaan pari viikkoa kun on kai uusia malleja tulossa.

Tuesday, March 27, 2012

Terassille


Lumet lähtee kaakkoon ja kävin jo pihaa siivoamassa ja etuterassia lakaisemassa. Ikean toolit paljastuneet lumen alta ja niiden kaveriksi ois kiva saada pikkusen keltaista ja muovimattoa.

Jaa jaa,huomenna suuntaan kohti Indiskaa.

Sunday, March 25, 2012

Taas ihan pihalla


Ei sille vaan voi mitään että mietteet pyörii jo niin pihan ympärillä. Ens viikolla yritetään saada kiinnitettyä joku tyyppi joka osaa tehdä hyvän nurmikon. Onko suosituksia Tampereen tai lähikuntien alueelta?Terassit on kaivettu lumen alta esiin. Tänään kun heräsimme oli tullut talvi mutta onneks ne suli aikas nopsaan ja auttoi kovasti kun kolasin sohjoa pois. Kuvan pöytä on hieno, piti tehdä tuollainen mutta sitten ostettiin valmis.

Aamun suunnittelin pihaa ja ei ne mietteet kyllä viime vuodesta ole muuttuneet. Mutta oli ihan pakko suunnitteluiden lomassa käydä hakemassa muutamat mukulat ja siemenet valmiiksi, en vaan voinut itselleni mitään. Ostin mm. liljaa, daaliaa,ruiskaunokkia, unikkoo(näkyy 1. kuvassa). Poikkesin linjastani ja mukaan pääsi heleää vaaleanpunaista ja limeä.

Kasvihuonehaavekaan ei oo hiipunut vaikka mä en saa en viherkasveja kestämään. Mutta näillä ruoan hinnoilla haluan kasvattaa pottuni ja salaatti itse, ainakin kokeilla.


Enkä ole kyllä päässyt yli noista autonrenkaistakaan puutarhassa. Ekat renkaat tulee ihan pian, sanoo mies mitä sanoo.

Btw tänään eteinen sai liukoovet, näyttää kyllä hyvältä ja siistiltä.

Friday, March 23, 2012

Juhlia pukkais_valmisteluitaKohta juhlitaan ja lujjaa. Eka vedetään 8-v kekkerit 13 tenavalle ja sitten juhlitaan 2-ja 8-vuotiaita suvun ja kavereiden kesken.

Pirates - ja ilmapalloteemaa tiedossa. Tosin yhteiskekkereiden kakkua pääsee koristamaan pääsiäispuput kun sopii passelisti ajankohtaan, 8-v kakun päälle isken Jack Sparrowin, syötävän ihana ;).

Tekemistä siis piisaa, huh.

Thursday, March 22, 2012

Meidän kodista tekee kodin...

.
Time of the aquariusin Minna pohti että mikä tekee sinun kodista sen kodin, unohtaen nyt kerrankin sen miehen, pennut ja keskittyen vaan mukavasti materiaan.

Oli kiva koota kollaasi mistä todellakin tykkään meidän talosta tai voisin sanoa että kaikki, mutta näistä nyt niin erityisesti. Ja enkä kyllä vaihtais(paitsi sohva) jos ois vaikka joskus tilanne että vois vaan ostaa mitä huvittas ;)


Erityisen rakas on isän lapsuudenkodista pelastettu lipasto, jossa on jalat sopivasti vinksallaan ja vetimiä puuttuu. Sen yläpuolelle on ripustettu vanhainkodista pelastetut retrolamput ja samassa kuvassa vielä näkyy Askon nahkatuolit(1.kuva), jotka löysin kirpparilta erittäin halvalla. Myös anopin häälahjalamppu on erittäin kiva(2. kuva).


Ikean uusiin maljakoihin ihastuin samantein ja ne sopii meille todella hyvin. Mää niin tykkään niistä.


Rakastan kekkereiden järkkäämistä ja ruoan tekoa joten ruokapöytä on usein koreena. Ja haluan laittaa jotain näyttävää ja erilaista mutta simppeliä.


Pojan huoneen kaappi on roskalavalta pelastettu , varsinkin kun poika vaatimalla vaati että se kannetaan kotiin ja uusitaan jalat. Ja pallotuoli oli must hankinta pojalle.


Tykkään kovasti myös tyttären taulukokoelmasta ja hienoa että ne ovat nyt seinällä eikä 10 vuoden päästä. Luo semmosta rentoa fiilistä.


Ja joululahjaksi veljen perheeltä saatu Mäkisen kuvastimen kukkapeili on ihana. Sopii eteiseemme täydellisesti.


Sohvamme on niin mukava, nukahdan siihen usein ja varsinkin jokaisen leffan aikana joita tulee katottua. Mutta vaihtoon se menee kunhan rahatilanne sallii uuden mutta ei kutenkaan talosta poistu. Ja omistan järkyttävän määrän sisustuslehtiä joista näkyy mun intohimo sisustamiseen ja saavat näkyä runsaina pinkkoina. Nyt ne tosin makaa tuon sohvan takana 3 metrin pituisessa hyllyssä ja niitä kyllä on, ihan lattiaan asti.

Mutta onhan se niin että pari "sekopäätäni" sen kodin tekee ettei se totuus ihan vallan unohdu :D

PastelliaTilaamani teipit saapuivat Teippitarhalta nopsaan ja sitten oli ihan pakko hamstrata pikkusen noita pastellinsävyisiä sekä mustia kertislautasia kun maksoivat vain euron paketti. Tuleehan niitä synttäreitä ja kaikenmaailman kissanristiäisiä.

Sinne partyhärpäkelaatikkoon vaan piiloon vaikka parin viikon sisällä muutamat värit pääsevätkin käyttöön.

Monday, March 19, 2012

Denim valloitti

u

o
Nyt on eteisen seinään saatu taulu johon on kiinnitetty itse maalatut dotsit ja muksuja varten kiinnitettiin alareunaan parit keltaiset koukut. Denimin valitsin sen enempää miettimättä ja on se värinä vaan kiva, koukkuja sen sijaan mietin minuutin. Nyt saan kassini turvaan pikkuemännän kätösiltä, eikä sisältö ole pitkin lattioita. Vielä kiinnitetään tellinki posteja varten.

Sunday, March 18, 2012

Kukka-amppelit
Olen oikeastaan ihan onneton kaikkien kukkien kanssa, joko kastelen liikaa tai en ollenkaan tai sitten en vaan rakasta niitä tarpeeksi. Mutta kukat luovat kodikkuutta ja nyt haluan 70-lukumaiseen taloomme parit amppelit. Noissa kuvissa ne näyttävät niin moderneilta.
Musta ruukku ja vaalea punos.

Saturday, March 17, 2012

10 x 10On se vaan hienon ja yksinkertaisen näköinen nimittäin tuo 10 x10-laatta. Jos seuraavaan kämppään sitten tätä laitoskeittiötyyliä koko seinällinen tai pari tai tämän talon eteiseen kun sen laatoittaminen edelleen haaveena tai sitten tapettiseinä sais väistyä.

Friday, March 16, 2012

Uusi sänky

Löysin joskus kauan sitten halvalla nukensängyn kirpparilta. Sellaisena se ei meillä ois mennyt (kauheen värinen) joten vihreää maalia sai pintaansa. Väri osui kyllä niin nappiin joten pöllönkin kelpaa silmänsä ummistaa.

Thursday, March 15, 2012

TeippitarhaKyllä oli pakko tilata Teippitarhasta teippejä. Eihän sitä vaan meinannut osata tehdä päätöstä. Mutta tulossa on yksväristä, raitaa ja palloa. Ihania kertakaikkiaan. Yksväriset ainakin päätymässä pöydän jalkoihin...

TeipitOn niitä vaan monenlaisia ja toinen toistaan hienompia. Ja muutakin kivaa löytyy. Eka kuva on täältä ja loput ovat täältä