lauantai 29. syyskuuta 2012

Lissää Missonia


Törmäsin eilen mieheeni Missonin vaaterekeillä, ihan sattumalta. "Valitse noista."  Valitsin sitten kauluspaidan ja villatakin. Mä vaan niin tykkään noista siksakperhosista. Sitten mentiin syömään, minä tarjosin ;) Muksut olivat mummilassa.

tiistai 25. syyskuuta 2012

Missoni-kuhina

Pakkohan se oli heti aamusta käydä, sillä ainakin Tampereen Lindexissä oli kyllä rekeillä kuhinaa.


Jotakin itselle ja jotakin tyttärelle. Olen aina pitänyt Missonista niin en mitenkään voinut missata tätä päivää. Oisin kyllä halunnut ne kaikki mutta mennään nyt näillä. 

maanantai 24. syyskuuta 2012

Shamppoot ojennukseen
Kylpyhuone sai pitkän odottamisen jälkeen hyllyn seinään, shamppoot pois lattialta. Tämä hylly on ollut meillä jo monta vuotta ja aina toimittanut virkaansa kylpyhuoneessa, niin mitä järkeä siirtää sen käyttötarkoitusta kun on palvellut niin hyvin. Hylly on isäni tekemä, suunnittelu meidän käsialaa. Hylly on lakattu useasti venelakalla joten ei tarvi suojella vesiroiskeilta.

sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Lahja
 Eilen kävin veljenpoikani nimipäivillä. Lahjan kääräsin Blafren robottipaperiin. Blafren paperit ja muut tuotteet ovat kyllä ihania. Olen mm. käyttänyt noita papereita 1-v synttäreiden kattauspöydässä. Ne sopivat vaikka tauluiksi seinälle.

Kääreistä paljastui ihan pojan näköinen paita. Paita on Polarn O Pyretin.lauantai 22. syyskuuta 2012

Tienposkesta
Tänään olin töissä, veljenpojan nimppareilla ja pitkästä aikaa kävelyllä. Tienposkesta löytyi värirterapiaa, taitoin oksan maljakkoon. Äiti kertoi nimen tuolle, ohi meni jälleen kerran ;)

perjantai 21. syyskuuta 2012

PenkkiTaannoiselta kotikunnan kirpputorilta silmiini osui penkki, kaiken sen romun keskeltä. Raivasin romuja  penkin päältä ihan tohkeissani nähdäkseni sen kunnon paremmin. Täysin priimakuntoinen kalu, hintalappu, 8 euroa. Ajattelin että täytyy olla toisen tuotteen hintalappu. Heti en kassalle kuitenkaan kirmannut vaan jäin miettimään, mitä. Hullu minä. Mietin lähinnä kai että millä oisin saanut sen kotiin. Kyllä kadutti kun pääsin kotiin. Mutta soitin äidille että hakee sen penkin minulle. Se on täydellinen vierashuoneessa. Ja tiesin että se odotti minua.

keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kuvaukset

Harmillista etten ehdi kauheesti bloggailemaan, on vaan niin kiire töissä, kotona ja kaikkialla. Ja viime viikon minut piti kiireisenä siivous/stailaushommat, sillä maanantaina meille tuli kylään kuvaaja ja toimittaja ja päivä oli erittäin mielenkiintoinen. Ens numerosta sitten luetaan.

Mukavaa päivää kaikillle, taas pitää jo mennä.

Ps. Kuka kertois mulle miten saan kuvat isompina näkymään. Pitääkö tehdä jotain koodausta semmosen eteen???? Haluaisin että ne ois koko palstan kokoisia. Ne isommat kuvat ois vaaaan niiiiiiin paljon paremman näköisiä kun noi pienet.

tiistai 11. syyskuuta 2012

Aarteita, muistoja
On ollut pikkusen vaikeaa sulattaa asiaa että kummitätilläni ei ole enään omaan kotiinsa menemistä eikä siellä olevilla tavaroillaan mitään tee. Pyysi minuakin menemään katsomaan mitä haluan itselleni, muuten kaikki menisi vain kirpputoreille. Kauhea ajatus, kertakaikkiaan ihan kauhea. Mutta menin kuitenkin, hän suorastaan vaati menemään.


Ensiksi löysin kailedoskoopin jolla leikin lapsena. En tiennyt että se olisi enään edes tallessa, salaa toivoin kyllä. Oli ihanaa katsella lasinpaljojen muodostamia kuvioita.
Otin suojiini asunnosta suoloisen Arabian Marjatta-nimisen astiaston. Vanhan ja vinon kynttilänjalan, marokkolaishenkisen lautasen, vanhan Aarikkan keisarinna kynttilänjalan. Ja pari muuta muistoa, joita aion vaalia. Kummitäni oli kova matkustamaan, joten epäilen että kynttilänjalka ja lautanen ovat matkamuistoja, ja hienoja ovatkin.

torstai 6. syyskuuta 2012

Walk in closet


Wolkkari alkaa olemaan muutamaa pikku säilytysjuttua vaille valmis, mutta nekin saapuvat ensi viikolla. Se on pienehkö mutta ihan riittävän kokoinen mun ja miehen vaatteille. Viimeisin hankinta sinne on Ikeasta Vittsjö -hylly jonka kevyestä ulkonäöstä tykkään todella. Siinä säilytän vain mun kenkiä, laukkuja, koruja.


Katosta roikkuu muutamia kettinkejä, joihin saan henkarivaateita, muut ovat kaapistossa. Aikas kiva ja erilainen juttu. Matto on House Doctorin(kuva 1) jonka ostin eräältä blogin pitäjältä.Laukkuja ei ole naisella koskaan liikaa. Tykkään erikoisista laukuista. Kuvan perhos clutch -laukku on tehty muovimatosta. Ja aina pitää yksi Diorikin löytyä, ainakin kassi ;).


Hyllyillä näkyvät valkoiset tuotteet löytyivät H&M:stä, varsinkin tuoksu on todella ihanan raikas ja erittäin halpa. Tuota menen kyllä hamstraamaan.

Ihan hirveen hyvää kokonaiskuvaa tilasta ei saa kun on hankala kuvattava niin on tyydyttävä yksityiskohtiin. Toivottavasti pidätte.

tiistai 4. syyskuuta 2012

H&M Home


Nopea aamupostaus ja vilkaisu H&M syksyyn. Paljon kaikkea kivaa. Varsinkin tuo musta kelim-tyyppinen tyyny ja pyyhkeet. Syksyistä tunnelmaa kun kotiin kaipaan.

Mukavaa tiistaipäivää kullekin, minä olen herännyt jo 3.30 ja nyt lähden firman isoihin pippaloihin Helsingin suunnalle. Harmi ettei ehdi pistäytymään Hesan henkkamaukalla ;)

sunnuntai 2. syyskuuta 2012

E


En kotiin mitään home tekstiä huoli mutta pelkkä E-kirjainkaappi emännän huoneeseen kyllä kiitos. Sellaista olen suunnitellut jo parisen vuotta, nyt sais valmiina(Luhta Home) mutta aika pienihän tuo on, katsotaan.

Uusia lukijoita on tullut joukkoon, kivaa