Wednesday, November 28, 2012

Joulukattaus

Jouluksi tulee vieraita, joten kattaus menee musta-valkoisena. Servetit ovat Annon-mallistosta, lautaset Ikea, lasit Stockmann, servettirenkaat omista kätköistä, kaitaliina Indiskasta, kynttilät Tokmannilta ja kynttilänjalat kummitädin perintöä. 

Joulukuusen koristeet tulevat toistamaan samaa musta-valkoista värimaailmaa.Mistä väreistä teidän joulu koostuu, mennäänkö perinteisellä puna-valkoisella?

Tuesday, November 27, 2012

Järjestys uusiksi

Sunnuntaina iski innostus ja hetkessä oli tytön huone mullin mallin ja huonekalut vaihtoivat paikkaansa. Myös uudet joulukoristeet pistin killumaan ikkunaan, edellisvuotiset roikkuvat valojen kanssa verhokiskossa ja valot toimivat yövalona. Olen jo aikas kyllästynyt tuohon Fermin perhostapettiin, kirjoittelinkin hetki sitten vaihtoehdosta täällä mutta matoista tykkään edelleen, varsinkin tuo siksakki on superupean värinen.


Ja jos nuo ruskeanmustat malm-lipastot joskus heivais mäkeen ja ostais isompaa kaapistoa tilalle, jotain värikästä tai eriparia, ei peruskaapistoa kuitenkaan... 

Sunday, November 25, 2012

Facebookissa


Perustin pitkän harkinnan jälkeen facebookiin Retromodernille omat sivut. Kuvia ja sen semmosta yleistä höpinää.

Laitetaan arvontakin pystyyn.
Kaikkien Retromodernista facessa tykkääjien kesken arvotaan jotain kivaa. Vielä en tiedä että mitä, mutta jotain kivaa aion jouludesing torilta ostaa palkinnoksi.

Tykkää niin olet mukana jossakin kivassa.

SIIS PITI MAINITA VIELÄ ETTÄ ARVONTA SUORITETAAN 9.12. ELI SIIHEN MENNESSÄ KUN TYKKÄÄT NIIN OLET MUKANA ARVONNASSA.

KELIM

Helsingin Stokkalla tuli vastaan ihana kelim-kangas; Lauritzonin. Siitä jos ja kun tekasis uuden soffan päälle ainakin yhden uuden päällisen ja sitten yksiväristä. Voi olla että mies käskee painua kelimien kanssa hiiteen. Pandora mattoa odottelen kauppoihin, vkolla 50-51 vasta tulloo. Se vois sopia kyllä hyvin sohvan alle. Mutta monta muutakin ihanaa mattoa on ettei niinku osaa päättää.  


1. Peroba 2. Ellos 3. Stockmann

Friday, November 23, 2012

Aamuvirkku


Ihana Vallilan kangas. NIIN hieno siis!!! Olen metsästänyt viikkoja jo vastaavanlaista verhoa kirpputoreilta, ei ole vain löytynyt. Tää Aamuvirkku on mennyt multa täysin ohi. Mutta siinä se nyt on.

Kaksi alimmaista kuvaa ihanasta blogista

Thursday, November 22, 2012

Industrial look

Jos omistaisin jostakin ihanasta tehdaskiinteistöstä kämpän, vuoraisin seinät välittömästi Tom Hagan upeilla betonitapetilla. Tai hei, onhan meillä vielä eteisen seinän pätkä tai makuuhuone tai Guildin tapetti vaihtoon keittiöstä.


Wednesday, November 21, 2012

Ite teinTuli heiluteltua puikkoja ja tyyny valmistui jo muutamia päiviä sitten. Ihan kelpo kappale vaikka viimeisestä kerrasta onkin aikaa ja kauaaaaaan. Pehmoinen se ainakin on. Täällä haaveilen vielä lisätyynyistä.

Saturday, November 17, 2012

Vihreä päiväpeitto_retro

Samaisesta aarrekammiosta kuin kukkapöytä löytyi emännän sänkyyn erittäin hyväkuntoinen päiväpeitto. Pikkuisen lempiväri taitaa olla vihreä. Äh. tuo tuolikin odottaa vielä viemistä entisöijälle.


Mariella Iennan koti


Lueskelin uusinta Elleä (UK) ja oli se upea numero(December 2012). Lopussa oli Mariella Iennan ihana koti, varsinkin nuo rahit ihastuttivat. 

Pinterest

Thursday, November 15, 2012

Kukkapöytä

Sieltä se löytyi. Kannoin kotiin. Oli muuten melkonen aarreaitta jossa pyörin ;)

 

Ale Vinkki pukinkonttiinHong Kong myy nyt alle 20 euron Brion valkoista ja punaista hellaa.  Hop hop vaikka nettikauppaan.

Wednesday, November 14, 2012

Kätevästi käden ulottuvilla

Meidän walk in closetissa on kätevä metallihylly tai itseasiassa koko hyllykkö on kyllä mun tavaroille mm. laukuille ja kengille pyhitetty. Yhden hyllyn on vallannut kuiteskin kosmetiikka. Kätevästi siis rasvat ja korut yhdellä hyllyllä. Uusi tulokas hyllylle on Body Shopin  The Sparkler. Aivan ihana hohtopuuteri kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Suihkasu silloin tällöin niin kiiltää kivasti. Pullon takia ehkä enemmin ostin tuon. Mutta kiva on itse tuotekin.
  
Tuesday, November 13, 2012

Lehdessä
Retromodernin koti pääsi lehteen. 10/2012. Lisää kuvia täällä

Valokuvaaja Petri Kivisen ottamia kuvia: