keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Joulukattaus

Jouluksi tulee vieraita, joten kattaus menee musta-valkoisena. Servetit ovat Annon-mallistosta, lautaset Ikea, lasit Stockmann, servettirenkaat omista kätköistä, kaitaliina Indiskasta, kynttilät Tokmannilta ja kynttilänjalat kummitädin perintöä. 

Joulukuusen koristeet tulevat toistamaan samaa musta-valkoista värimaailmaa.Mistä väreistä teidän joulu koostuu, mennäänkö perinteisellä puna-valkoisella?

tiistai 27. marraskuuta 2012

Järjestys uusiksi

Sunnuntaina iski innostus ja hetkessä oli tytön huone mullin mallin ja huonekalut vaihtoivat paikkaansa. Myös uudet joulukoristeet pistin killumaan ikkunaan, edellisvuotiset roikkuvat valojen kanssa verhokiskossa ja valot toimivat yövalona. Olen jo aikas kyllästynyt tuohon Fermin perhostapettiin, kirjoittelinkin hetki sitten vaihtoehdosta täällä mutta matoista tykkään edelleen, varsinkin tuo siksakki on superupean värinen.


Ja jos nuo ruskeanmustat malm-lipastot joskus heivais mäkeen ja ostais isompaa kaapistoa tilalle, jotain värikästä tai eriparia, ei peruskaapistoa kuitenkaan... 

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Facebookissa


Perustin pitkän harkinnan jälkeen facebookiin Retromodernille omat sivut. Kuvia ja sen semmosta yleistä höpinää.

Laitetaan arvontakin pystyyn.
Kaikkien Retromodernista facessa tykkääjien kesken arvotaan jotain kivaa. Vielä en tiedä että mitä, mutta jotain kivaa aion jouludesing torilta ostaa palkinnoksi.

Tykkää niin olet mukana jossakin kivassa.

SIIS PITI MAINITA VIELÄ ETTÄ ARVONTA SUORITETAAN 9.12. ELI SIIHEN MENNESSÄ KUN TYKKÄÄT NIIN OLET MUKANA ARVONNASSA.

KELIM

Helsingin Stokkalla tuli vastaan ihana kelim-kangas; Lauritzonin. Siitä jos ja kun tekasis uuden soffan päälle ainakin yhden uuden päällisen ja sitten yksiväristä. Voi olla että mies käskee painua kelimien kanssa hiiteen. Pandora mattoa odottelen kauppoihin, vkolla 50-51 vasta tulloo. Se vois sopia kyllä hyvin sohvan alle. Mutta monta muutakin ihanaa mattoa on ettei niinku osaa päättää.  


1. Peroba 2. Ellos 3. Stockmann

perjantai 23. marraskuuta 2012

Aamuvirkku


Ihana Vallilan kangas. NIIN hieno siis!!! Olen metsästänyt viikkoja jo vastaavanlaista verhoa kirpputoreilta, ei ole vain löytynyt. Tää Aamuvirkku on mennyt multa täysin ohi. Mutta siinä se nyt on.

Kaksi alimmaista kuvaa ihanasta blogista

torstai 22. marraskuuta 2012

Industrial look

Jos omistaisin jostakin ihanasta tehdaskiinteistöstä kämpän, vuoraisin seinät välittömästi Tom Hagan upeilla betonitapetilla. Tai hei, onhan meillä vielä eteisen seinän pätkä tai makuuhuone tai Guildin tapetti vaihtoon keittiöstä.


keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Ite teinTuli heiluteltua puikkoja ja tyyny valmistui jo muutamia päiviä sitten. Ihan kelpo kappale vaikka viimeisestä kerrasta onkin aikaa ja kauaaaaaan. Pehmoinen se ainakin on. Täällä haaveilen vielä lisätyynyistä.

lauantai 17. marraskuuta 2012

Vihreä päiväpeitto_retro

Samaisesta aarrekammiosta kuin kukkapöytä löytyi emännän sänkyyn erittäin hyväkuntoinen päiväpeitto. Pikkuisen lempiväri taitaa olla vihreä. Äh. tuo tuolikin odottaa vielä viemistä entisöijälle.


Mariella Iennan koti


Lueskelin uusinta Elleä (UK) ja oli se upea numero(December 2012). Lopussa oli Mariella Iennan ihana koti, varsinkin nuo rahit ihastuttivat. 

Pinterest

torstai 15. marraskuuta 2012

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Kätevästi käden ulottuvilla

Meidän walk in closetissa on kätevä metallihylly tai itseasiassa koko hyllykkö on kyllä mun tavaroille mm. laukuille ja kengille pyhitetty. Yhden hyllyn on vallannut kuiteskin kosmetiikka. Kätevästi siis rasvat ja korut yhdellä hyllyllä. Uusi tulokas hyllylle on Body Shopin  The Sparkler. Aivan ihana hohtopuuteri kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Suihkasu silloin tällöin niin kiiltää kivasti. Pullon takia ehkä enemmin ostin tuon. Mutta kiva on itse tuotekin.
  
tiistai 13. marraskuuta 2012