I-H-A-N-A Ihhahhaa tapetti
Mikä tapetti tulikaan vastaan uudessa tuttavuudessa; Hajottamo-blogissa. Kyllä Fine Little Dayn kuuset saivat kilpailijan Sanduddin tapetista. Tämä tapetti on mallistosta White & Gray. Kävin tänään katsomassa livenä ja on se vaan niin hieno. Rulla maksoi reilut 30 eur. Nyt entistä enemmän tahdon karkoittaa Fermin perhoset ja laittaa heppafanille heppoja.

Hajottamo

Comments

 1. IHANA! Just tällaiselle heppatytölle olis täydellinen. Mihinhän sitä laittais..

  ReplyDelete
 2. Meille tuli juuri toi FLD:n tapetti, tulee eteiseen. Ihana toi heppa, katselinkin tuolta blogista sitä jonkin aika sitten. Eikä pahan hintainen.

  ReplyDelete
 3. Rimma: jonnekin vaan :D

  Maria: halpa on ja kyllä se FLD:n on vaan kans niin hieno.

  ReplyDelete
 4. Mä olen tuolla samaisessa blogissa ihaillut tuota samaa tapettia, ja kerran kävin jo k-raudassa sitä etsimässä mutta en silloin löytänyt niistä mallikirjoista. Olis kyllä ihanan raikas, tekisi mieli vaihtaa lasten huoneesta ne fermin puut tuohon...

  ReplyDelete
 5. Mä kans löysin tuon kirjan prismasta ja päätin ett tota tapettia tulee meidän yhden lapsen huoneeseen tekeillä olevaan yläkertaan, Mä nyt jo niin rakastan tota! Mutta kyllä me edelleenkin haluaisin sitä kuusitapettia!!!! Aah, se on niin hienoa!

  ReplyDelete
 6. Aijai, just askarreltiin jouluksi samaisia heppoja tyttöjen huoneeseen. Tuo tapetti ois namu.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.