In & Out 2013Sain haasteen Little big things-blogilta

“In & Out 2013 haasteessa pyydän sinua kertomaan mikä sisustukseen liittyvä asia lyö itsensä läpi ja mikä sen sijaan vaipuu unholaan kuluvan vuoden aikana? Asia voi olla esine, väri tai tyylilaji, pääasia että se liittyy sisustukseen. Kerro valintasi tekstillä, kuvilla ja/tai linkein. Myös haaste-kuva on käytössäsi.
Saatuasi haasteen, kerro vastauksessasi keneltä haasteen sait ja valitse viisi bloggaajaa, kenelle lähetät haasteen eteenpäin. Muista myös käydä kertomassa haastamillesi bloggaajille haasteesta! :)”

Siis varmasti aika monikin asia on vielä pitkään niin in ja onhan niitä trendejä ollut nähtävissä jo pidempään. Ja outteja oli vaikeampi kyllä keksiä mutta on niitäkin. Pikkujutuilla pääsee mukaan trendiin, ei tarvitse koko kämppää uusiks pistää sen takia. Laitoin myös mukaan pari asiaa joista ehkä toivoisin trendiä, ainakin omalla ostoslistalla on. Ja onhan nä vuonna myös in kuparit, kullat ja marmorit.

Tässä mun näkemyksiä.

IN 

Edelleen musta-valkoisuus jyllää ja tietynlainen rosous. Siksak-kuvio-villitys vaan kasvaa. Rottinki löytää takaisin ihmisten olohuoneisiin mutta modernina mustana. Sekä plussa/rasti/risti-kuviointi seinissä, tekstiileissä ja vaatteissa.
 


Perinteisiä kirjahyllyjä kun kukaan ei enään oikein huoli ;) mutta seinille kaipaa kuitenkin säilytystilaa mm. kirjoille, niin erilaiset laatikkorykelmät ovat niin In. Tosi rennon oloisia. Myös kukka-amppelit tekevät paluutaan. Ja toivon että myös marokkolaisia raheja alkaisi enemmän näkymään sisustuksissa. 


 Myös pihatiloja sisustetaan edelleen olohuoneen jatkeeksi. Rottinkiset riipputuolit ovat tulossa, uskokaa pois ;) Ja valkoinen normilaatta isoina pintoina jatkaa suosiotaan, ainakin Ruotsissa ;).


Väreistä tietenkin pinnalla ovat eri vihreät, pastellit, sininen, musta, ruskea.
 

OUT

Sisustustekstitarrat, varsinkin Home-sanat, ehkä dymo-nauhalla tuunatut purnukat keittiössä ja kaikenmailman tähtikuosit.
Mutta toivoisin että sisustajat uskaltaisivat tehdä rohkeampia valintoja, sillä tiedän että niin moni tykkää esim. väreistä mutta ei uskalla laittaa kun pelkää että kyllästyy ja siksi valitaan se turvallinen beessi. No, senkin kanssa sopii moni väri. Olkaa rohkeita ja nauttikaa sisustamisesta, ei sen tarvitse niin vakavaa olla.

Aikas monessa blogissa mennyt jo tämä haaste, mutta lähtetän sen:


Comments

  1. Tuo on kyllä jännä juttu tuo värien käyttö; mulle tosi moni on huokaillut että kun teillä on niin ihanan värikästä ja voi kumpa meilläkin olisi. Olen myöskin kannustanut rohkeasti kokeilemaan, mutta tekisi mieli samalla kysyä, että kenelle te oikein sitä kotianne sitten sisustatte, jos tykkäisitte väreistä mutta laitatte silti pelkkää beigeä..? Eikös se olisi just hyvä, että jokainen sisustaa sillälailla mistä itse tykkää? Eikä vain niin etteinytvaansittekyllästyisisiihen... Pakkoko sen saman tyynynpäällisen on olla käytössä kymmentä vuotta, voihan sen sitten vaihtaa :-D Noniin, tulipa purkaus, sori.

    ReplyDelete
  2. Moi, kiitos kivasta postauksesta. Mistä/minkä merkin mahtaa olla tuo sininen marokkolaistyyppinen matto (?) joka on tuossa pastellikuvan oikeassa laidassa

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.