Kahvimasiina

Kahvikoukussa. En tavalliseen kahviin, vain erikoiskahveisiin. Olen ollut viime kesästä asti. Joka päivä saatava tai päässärky iskee, enkä kyllä herääkkään ilman kahveetani. Tykkään tästä koukusta mutta tavallista kahvia en suuhuni juurikaan laita. 

Sopiva masiina työpöydälle olisi  De´Longhin Icona. Sopivan retro ja värit passais köökkiin todella hyvin, ihan mikä vaan noista. Mutta ehkä vihreen ottaisin. Onko jollain moinen vekotin? Kokemuksia?  Tää on kyllä niin varteenotettava kahvikone, saa jauheesta ja kapseleista valmistettua kahveeta. 


 

Comments

  1. kyseistä merkkiä en suosittele. meillä on delonghin leivänpaahdin. maksoin 100e ja ihan psk. ystävälläni saman merkin joku kahvinkeitin. kallis masiina ja kokoajan jotain vialla.samaa olen lukenut muualtakin. vaikka ulkomuoto on korea niin nämä koneet on tosi huonoja.

    ReplyDelete
  2. Meillä on kyseinen masiina keittelemässä erikoiskahveja satunnaisesti. Leivänpaahdin on käytössä päivittäin ja mielestäni ovat aivan kelpo vehkeitä niin ulkoisesti kuin toiminnallisestikin. En tiedä miten ylläolevalla leivänpaahdin toimii, mutta jos siinä jotain vikaa on niin reklamoi ihmeessä. Molemmat on ollu meillä nyt vuoden päivät. Onhan tuota haaveita joskus isona ostaa (kun ei ole muita tarpeita) joku "kunnon" aspressokone. Ja maidonkin vaahdottaa eikä ole vaikea putsata! (kuten edellinen kone imi ittensä ihan sotkuks maidosta ja sitä ei siivonnu erkkikään)

    ReplyDelete
  3. noi on jo itsessään kyllä niin söpön näköisiä!

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.