Vuoden 2013 sisustushankinnat

Mietinpä tässä että minkälaisia sisustushankintoja kuuluu tähän vuoteen ja mistä haaveilen. Haaveistani me ei kyllä päästä äijän kanssa"sopuun" kun silläkin on sanansa sanottavana. Tätä taloa ei voi nainen yksin sisustaa mielensä mukaan, onneksi niin. 

Ihan hirveen paljon me ei mitään isompaa enään tarvita mutta aina ilmettä on kiva uusia pikkusilla jutuilla. Olohuoneeseen tarvitaan uusi matto. Pandorasta pidän itse kovasti mutta mies ehkä haluaa kunnolla väriä sisältävän maton. Halkoteline saunaan, joku pieni ja näppärä. Ehkä se on Anttilan Mixrack. Keittiön nurkille tahtosin lasikaapin. Olen ihastunut Nordalin mustanpuhuvaan kaappiin mutta mies ei lämpene tällekään. Emännän huoneen ilmeeseen olen aivan kyllästynyt. Muutos alkaa ainakin verhon vaihtamisella. Hepoista kun on plikka kiinnostunut niin Vallilan kangas on siihen sopivin vaihtoehto. Ja mietitään kaapistoa Malmien tilalle.  

Ja sisustetaan viherkasveilla. Amppelit roikkumaan olohuoneen ikkunan eteen. 

Ja suurin osa meneekin sitten pihan ja puutarhan sisustamiseen ja laittamiseen. Kohta alkaa nekin postaukset.

   

Comments

  1. Ottaisin näistä kaiken paitsi verhot. Olen kyllästynyt verhoihin ihan totaalisesti ja meillä ei ole niitä kuin kahdessa ikkunassa tällä hetkellä. Verhotangot täytyisi vaihtaa ja se vie liikaa energiaa. Ollaan siis ilmann. Tuo mixrack on hieno.

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.