- 5 kg

En ole lihava mutta peilistä katsoo jo pikkusen rupsahtanut soomi muija. Pakko jumalaut tehdä jotakin ittelleen. Käyn uimassa kerran viikossa, uin kerralla 1,5 km. Tänään piti ylittää itsensä ja uida kaksi kilometriä mutta altaan olivat vallanneet eläkeläisrouvvat hymynaamajumpallaan. Se oli semmosta räpiköintiä sitten kun koko altaan mitta ei ollut käytettävissä ja altaassa jumppajien lisäks oli jos jonkinsortin vesijuoksijoita ja muita jumppaajia. Yhtään rataa ei siis koko altaasta oltu varattu kuntouimareille.

Sulais lumet niin pääsis taas juoksulenkeille. Tulisivat edes valoisat aamut niin vois pinkasta klo 6 lenkilleen ennen mitään aamupaloja. Nyt mä kiinnitän paljon huomiota mun ruokavalioon, peruna ja herkut vähemmälle, vettä pirusti ja terveellistä ja kevyttä ruokaa. Sekä kotijumppa, pumpum. "Kauan kestää?": nauraa mies. Kesäks rantakuntoon, nyt on pakko.


Comments

 1. Sama meininki täällä. Tavoite -5,4 kg, kunnon nousu ja sisäelinrasvan lasku. Karkkilakossa kesään asti. Tänään jouduin myöntämään, että kahvakuulailu ei ole mun juttu, mutta muut jumpat menettelee. Tsemppii!

  ReplyDelete
 2. Täällä mennään myös samoilla meiningeillä. Toistaiseksi vaan ruokavaliomuutoksella ja hyötyliikunnalla. Kun saisikin itsensä repäistyä kunnolla liikkumaan.

  Jumpat ei oo mun juttu. Ei oo koskaan ollut, mutta kuntosali menee. Tarvis varmaan koota kuntopyöräkin taas, se kun on ollut uuteen kotiin muuton jäljiltä vielä laatikossa. Ja hei, eihän me oo tää vie kovin montaa vuotta asuttu. ;D

  ReplyDelete
 3. Voi, voisitko tartuttaa muhunkin ton ryhtiliikkeen? Unelmoin kaikesta terveellisestä ja väsähtäneesti vetelen irtokarkkia naamariin. huoh.

  ReplyDelete
 4. Mahtavaa näin moni samoissa meiningeissä, joskin mulla tiputettavaa riittää paljon enemmän... Päätinkin lähteä mukaan "vuoden kestävään kuntoremppaan", nyt on ruokapäiväkirjan pitäminen meneillään. Ja todella toivon löytäväni pian sen kärpäsen, joka puraisisi mut liikkumaan.

  Tsemppiä!

  ReplyDelete
 5. Täälläkin on nyt -8. Matkaa olis rutkasti vielä ja tämän hetken motivaatio nolla. Innostusta odotellessa taasen, tämmöstä se väliin on. :)

  ReplyDelete
 6. Jep, täälläkin sama tavoite, n. 5 kiloo pitäis lähteä. Vaikka päältä päin ei juuri näytä siltä, että tarvitsisi laihduttaa, niin kyllä ne elintasomakkarat kerääntyy hoikankin vatsalle, plääh. Jumppaa ja lenkkeilyä. Ja jos malttaisi pitää näppinsä irti niistä herkuista! Suklaa ja irtokarkit pahin pahe...

  ReplyDelete
 7. Mervi: kuntoa pitäs nostattaa, puuskuttaa 100 m juoksun jälkeen :D

  Cinnabaria: en mäkään tykkää jumpista, en pysy nääs tahdisa

  littleB: jätä ne karkit kauppaan,mäkin jätin

  Sanna: tsemppiä

  Rillirousku: katon koska tää innostus lakkaa, en oo hyvä tämmösissä

  Katja: niin mullakin suklaa ja irttikset, ne ovat jääneet nyt kerta viikkoon.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.