Katse kohti terassia

Mun viikko on ollut ihan järkky kiireinen ettei yhtään postaustakaan ole ehtinyt tehdä. Mutta nyt on vapaa viikonloppu ja on sekin täynnä jos jonkinnäköistä ohjelmaa, mutta kivaa sellaista. Ensi viikon kun jaksais niin sitten sais lomailla.

Mutta lumesta huolimatta mä kaipaan jo terassille ja sen sisustaminen jo mielessä. Ihan kauheesti sinne ei uutta ole tulossa mutta aina jotakin uutta pikkuisen kaipaa. Kirpparilla tuli vastaan ihana korikeinu, tämä pääsee vauvakeinun tilalle. Maton ostin jo viime kesänä Indiskasta. Ja lyhdytkin on vanhoja, Tiimarista. Ja yksi metallikehikko (dyykattu) odottaa pöydänkantta. Ja ehkä ne lepolasset vielä. Kukkia ei unohdeta, niitä paljon. Sulais jo noi lumet. Comments

 1. Näin kierrätyskeskuksessa täällä näitä kaksin kappalein mutta jätin ostamatta. Kun menin seuraavan kerran ne oli jo viety. Minäkin odotan kesää ja riippukeinuilua.

  ReplyDelete
 2. On kyllä aivan mahdotonta miten tästä lopputalvesta ei voi nauttia täysillä kun on vaan kesä jo mielessä.. Kyllä se sieltä taas tulee, onneksi:)

  ReplyDelete
 3. Terhi: näin se menee, pitäs heti vaan ostaa. itse löysin tuon yksilön Tammikuun alussa.

  R: kevät tulloo, aletaan nauttimaan siitä.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.