Kodinhoitohuone kondikseen

Talon kun pykkää pystyyn niin useimmilla ne hommat taitaa enemmän tai vähemmän kesken jäädä. Näin siis meilläkin ja yks niistä on kodinhoitohuone. Viimeinen silaus siis tekemättä, pyykit joku pessee jos pessee ja yleensä se ovi vaan vedetään perässä kiinni ja kas sotkua ei näe. Puhtaat pyykit lojuu pöydällä ja odottaa et joku kiikuttas ne kaappeihin. Pikkusilauksella sen sais edes hetkeksaikaa kuosiin.Meillä on siellä pitkät naruviritykset mutta edelleen Smedbon ulosvedettävät pyykkinarut ovat hankintalistalla. Samoin seinävalaisin on hankkimatta ja uudet harjat vois laittaa seinälle roikkumaan. Fermin upeat pyykkipojat ois varmaan vaan somisteina puisten rinnalla.

Piristysväriä kodarista ei kyllä puutu.

Comments

  1. Se on joo jännä juttu miten ne jotkut asiat jää muuton jälkeen pitkäksi aikaa sille tolalleen. Meilläkin puuttuu kodinhoitohuoneesta vielä ne viime silaukset, kunhan vaan saan ensin mietittyä mitä ne olisi. :D

    Nuo ulosvedettävät pyykkinarut vaikuttais oikein päteviltä, jos niille vain löytyisi sopiva nurkka. Kiitos vinkistä siis.

    ReplyDelete
  2. Voi miten ihana tuo keltainen seinä! :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.