Paikka vaihtui

Ei oo ihan kauheasti huonekalut paikkaansa vaihtaneet tässä talossa mutta pidempään jo mietin että lasihylly saa walkkarista siirtyä keittiön puolelle. Ja hyvähän sen on siinä olla. Saa kaikkea "tosi" tarpeellista esille. Mies sanoi tämän prokkisen aikana että alkaa kirjoittamaan blogia "V***n Siistiä". Vaimo kun saa idean päähänsä ja siivoo ja puunaa yhden paikan kuntoon ja bloggaa siitä, niin miltä se muu näyttää siinä vieressä. Noh ihan helvetinmoiselta kaaokselta tietenkin. :D Hyvä idea, bloggaamme yhdessä. Nyt on walkkarin sisustus ihan karsee.


  

Pääsiäisohra kylvetty tyttären kanssa ja kukko pistetty jo esille. Pääsiäinen tullee ihan kohta, kerrankin ajoissa noi rehut kasvamassa. Äitipisteet mulle, jesh.

Comments

 1. Terhi: tämän kk lopussa eli hyvin ehdit. Itse olen aina muistanut vasta viime tipassa ja hyvähän sitä pikkuisen on ihastella ja ihmetellä kun siemenestä nousee jotakin

  ReplyDelete
 2. heh , mieshän sen sanoi :) mutta näinhän se on , kun kuvat saa niin hyvin rajattua :))
  mulla on muuten menossa pieni pääsiäisarvonta blogissa , vink vink

  ReplyDelete
 3. Moi, Tuollaista kuviollista tapettia vasten avohylly näyttäisi vielä paremmalta, jos laittais esim. yksivärisen levyn taakse, esim. sillein rennosti kiinnittämällä tai ihan seinään nojaamalla.... :)

  ReplyDelete
 4. riikka: käydääs kurkkamassa

  Anonyymi: kiitos vinkistä, laitetaan korvan taakse

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.