Kylpyhuone

Onkos täällä kylppärissä mitään tapahtunut, no ei ole ainakaan mitään uutta tämän vuoden puolella. Mutta esitellyt en ole tapahtuneita pahemmin. Pitäisikö esitellä enempi, että mitä täällä talossa saadaan pikkuhiljaa valmiiksi? Pitäs tiätystivarmaanjoo, mutta jotenkin saan kaikkea muuta tänne. 

Liukuovi asennettiin viime kesän lopulla, vihdoinkin. Loppuiko maali vai mikä fiba meille tuli, joten rajailin oven taakse kolmioo tai jotain. Mutta sehän on niin blogimuodin mukaista ettei vaan tiputa kyydistä ;). Loppuipahan oven asennuksen myötä näkyvyys suoraan naapuriin, vaikka eihän me sitä ovea muisteta eteen ikinä vetää ;).  Käynti on suoraan terassille, ihana vilvoittelumesta, naapureiden katseiden alla.Välikkö toimii saunapuilla tosi hyvin. Se on hienon näköinen kun se on täynnä puita ja oikeita puita eikä jotain jämälautoja kuin nyt. Mutta nyt poltamme raksa-aikaset jämät loppuun ja tilaamme varaston täyteen kunnon klapia.


 Seinän tasoitemateriaali on edelleen mieleen. Se on Ston aine, jota lastalla leviteltiin ja hierrettiin pintaan.

Smedbon koukut ollaan todettu niin hyviksi että tännekin ne ostimme. Vanha meikkiboxi on löytö Turun kirpparilta.

Katosta puuttuu edelleen parit paneelit ja saunasta viimeistelyt ja lampun ritelikkö niin sit on valmista. Täysin valmista. Joskus sitten nekin ;)

Ps. kun aloin tätä postausta tekemään, en meinannut saada sanaakaan "ulos".

Comments

 1. Hienon näköistä! Kodikasta ja niin ihanan erilaista :)
  Osaatko kertoa enemmän tuosta hierrettävästä tasoitteesta. Teittekö sen itse vai oliko teillä joku ammattilainen tekemäsää. Onkohan vaikea ja kallis toteuttaa. Onko merkki "sto" vai mikäs :)

  ReplyDelete
 2. AnnaMari: kiitos. haluamme myös kodillamme pikkuisen erottua massasta ja tehdä mukavia yksityiskohtia joilla luoda persoonallinen koti. meillä yks kaveri teki sen.Kokeiltiin itsekkin, ihan helppoa se oli mutta tosi suttusta touhua.

  En muista yhtään mitä makso mutta ihan rautakaupasta löytyy nykyisin vastaavia aineita, voivat olla edullisempia sieltä. Merkki oli Sto.

  ReplyDelete
 3. Haa, sul on mun boxi! :) Hyvä löytö! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tai sulla mun ;) Toi on oikeesti ihan huippu!

   Delete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.