Ulkona

Olipa kiva päivä puuhailla ulkona. Tehtiin aikas paljon kaikkea ja kaikkea enemmänkin oltais tehty jos päivässä tunnit ois riittäneet. Ehkä kevään/kesän tehokkain päivä ;). Mutta mitä mm. teimme niin istutimme porkkanaa ja ruohosipulia. Vielä laitetaan ainaskin perunoita ja sipulia kasvamaan. ME, SIIS ME jotka eivät tajua puutarhan hoidosta yhtikäs mittään mutta kai se vaan on opittava.  Laitomme vihannekset kasvamaan kuormalavojen kauluksien sisäpuolelle.


Vielä kun osais päättää kukkien ja penkkien suhteen että lähtiskö runsaammalle linjalle vai pitäytyskö pelkistetyssä...  
Jonkun verran se on jo lapasesta lähtenyt ja viimeistään sillon kun pääsee puutarhakauppaan :D   
Pitäs tuo olemassa oleva kukka-allas perata paremmin, äitini kehoitti hävittämään  yhden lajikkeen joka valtaa koko altaan. Tuommonen ketomaisuus kyllä viehättäisi. Ois melko huoleton ja ei haittas rikkaruohotkaan kun ei niitä edes tunnistas kuitenkaan. Roiskis vaan siemeneitä ympäri allasta.  
Comments

  1. Laita se äitisi meille myös suunnittelemaan. Yritin taas epätoivon vimmalla saada meidän etupihalle jonkun suunnitelman aikaiseksi, ei saanut. Arg. Haluaisin heiniä vaikka koko pihan täyteen. Mitä isompia sen parempi.

    ReplyDelete
  2. Tuo on niin tuttua tuo pähkintä, että mitä kukkapenkkeihin istuttaisi. Alunperin olin ajatellut toooosi simppeliä kivipihatyylistä, jossa olisi jokunen heinä, kuulilja ja havuja. Mutta, kummasti nuo puutarhakuvastot houkuttelee kaikilla upeilla kukkasilla ja yhtäkkiä tahtoisinkin laittaa kaikki maailman kukat kasvamaan. XD

    Piha on kuitenkin pieni kuin postimerkki, joten mitään ihan hirveän isoa kukkamerta ei varmaan saada aikaiseksi, vaikka haluaiskin. Enkä mä niitä kuitenkaan jaksaisi nyppiä ja hoitaa. Mulla on dilemma. :D

    ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.