Altaisiin

Tänään kävi asvalttimies pihassa ja mies suunnitteli hänen kanssaan miten hommat tehdään ja mitä meidän pitää tehdä ennen niiden tulemista.  Mies tilasi sitten reunakivet ja vielä pitäs tilata altaiden kivet. Altaat tehdään Bendersin porraskivistä.Mutta muahan ei tommoset hommat "kiinnosta" vaan mua kiinnostaa että ne altaat oisivat valmiit ja saisin sinne laittaa kasveja. Etten vaan taas lähtis rönsyilemään rehujen kanssa vaan pitäisin ne simppelinä. Jonkinlaisen riippuvan puun iskemme siihen myös kasvamaan.


Ostin taannoin paria erilaista unikkoa ja neidonmaksaruohoa. Laitanko näitä niihin nyt sitten vai en. Miks ei omaa hyvää puutarhasuunnitteluataitoa!!!!

Kuva: hernepensas.blogspot.fi
Kuva: http://villaainala.wordpress.com


Ja terassin eteen heinien kanssa laitan ryhmäsamettikukkaa


Mun värimaailmani taitaa olla nyt hieman liian pinkki. Vai haittaaks se?  Mitä mustia kukkia on olemassa?


Comments

 1. Seurailen suurella mielenkiinnolla teidän edistysaskeleita. Meilläkin on jonkinlainen istutusallas "pitäis"-listalla mutta ollaan vielä aika pihalla sittä että mistä materiaalista, miten... ja kuka. :)

  Pikkupuita oon minäkin miettinyt. Jotain pientä pajua tai rungillista pensasta (aronia, viinimarja tms). Mikä tuo ekan kuvan kaunokainen on?

  ReplyDelete
 2. Anu: kiva että jotakuta kiinnostaa ;)

  Kuvassa esiintyy koristeomenapuu.

  katotaan mitä me saadaan aikaseksi, on vaan peukalo niin keskellä kämmentä ja osais vetää sen rajan hyvään kohtaan kasvien suhteen.

  ReplyDelete
 3. Apua, mustia kukkia. Ei varmaan mitään?

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.