Etupihaan

Illat kuluvat ulkona ja siellä kun vielä tekemistä riittää. Tänään pikkusen paikkailimme nurtsia ja kylvimme jotain rakeita jotka saavat toivon mukaan nurmikon niin vihreeks ja vehreeks. 

Mutta ollaan me joitakin päätöksiäkin taas saatu aikaiseksi. Etupihaan tulee jo pitkään haaveilemani eritasoaltaat ja sitten tulee läjäpäin mustaa ja kuumaa asvalttia. En malta odottaa, kesäkuun aikana nämä pitäs tapahtua. Mitäs kasveja niihin altaisiin. Ehkä just noin että yhtä ja samaa vaan yhteen altaaseen sillä takapihalle myös suunniteilla yksi kukkapenkki mutta tuskin tänä kesänä. Voi vitsi, ihan täpinöissä täällä!!!
Mutta myös kivipuutarhaidea täydentyy tynnyreillä jotka isäni mulle hommas.Betoniportaisiin meillä on valettuna pari allasta. Tykkään niist' todella.


Love kesä!!!!

Comments

 1. Olisiko kovasti vaivaa jos vinkkaisit tai tekisit postauksen noista betonialtaista. Haluaisin meidän takapihalle kanssa samanlaiset, mutta niitten tekeminen on isoin kynnys. Oliko ne ihan tosi helpot vai tooosi hankalat valaa. Me ollaan aikamoisia poropeukaloita, jos täytyis olla selvät sävelet. Onnea pihapuuhiin, ne on kivoja!!

  ReplyDelete
 2. Terhi, voin tehdä sitten juu postauksia niistä kun niiden teko alkaa ja niiden vaiheista. Nuo takapihan betónialtaat meni pikkusen persiilleen mutta ei sen väliä, postailaan uusista sitten. Etupihan altaat tehdään harkoista niin on helpompaa.

  ReplyDelete
 3. Voi noi tynnytrit n aivan mahtavia valkoiseksi maalattuina! Kiitti inspiraatiosta! <3 Täytyy metsästää itelle muutama tynnyri ;)

  ReplyDelete
 4. Johanna Koo: ollos hyvä. Ihan helppo tehtävä tuo tynnyreitten metsästys ei ollut-.

  ReplyDelete

Post a Comment

Kiitos kun kommentoit.